|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa kaj vse folk ne oddaja
1.6.2005 18:38:33   
Anonimen
Evo, kocka je padla...
Po enem letu se spet selim. Sem jezna kot:hudicek::hudicek::hudicek:.
V glavnem moj bodoči bivši (BB) je pokasiral vse: stanovanje in avto, seveda proti plačilu. 8)8)
On v dvosobno kjut veliko in lepo stanovanje jest pa na stanovanjsko sončno upravo.
Sem šla včeri ene sobe gledat za najet in sem prišla dam tolk raz:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:, da bi imela preskrbljeno hrano in stanovanje naslednjih 30 let, če bi se moj BB slučajno nahajal v LJ.
Kaj vse folk ne oddaja. Ma saj sem bila študent in vem kako je. Ampak je očitno vsako leto slabše.8) Pa ljudje res niso normalni. Me je kar imelo, da bi inšpekcijo poklicala.8) Ma je tako, da še kure nebi noter spustila, kaj šele :pujs:, ki je kralj živali.

Mimogrede, če ktera ve za kako sobo s souporabo, če ktera rabi resno in odgovorno cimro, ali pa če poznate koga, ki oddaja stanovanje ---> se javim (pa ne predrago, je treba ločitev plačat8)8) )

Evo sem se mal skašljala. Sam folk res ni normalen in pol si upa še zaračunat 200€...:((:((:((
  Neposredna povezava do sporočila: 1
1.6.2005 18:44:32   
Anonimen
Pikec, napol zares, napol za hec... Jest bi te takoj vzela za cimro, takoj, če bi bila na tem. Men se ti tolk dopadeš! Po mojem bi se super štekale.
No, saj ni rečen, da ne bom jest tud tkole kdaj cimre iskala. Vprašej čez... hm... koliko?... kakšen teden. K bom spet cel vikend štumfe pobirala pa mrzlo južno preklinjala :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2005 18:47:08   
Anonimen
A mate stonogo pr bajti, da kar cel vikend štunfe pobiraš?:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2005 18:49:12   
Anonimen
:)- Pr ns tud...stonogo, k ji tace smrdijo :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2005 18:50:32   
Anonimen
:)-:)- Mi imamo tudi eno! Ampak naši nič noge ne smrdijo! :bravo: :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2005 18:52:21   
Anonimen
No rajš ne bom več komentirala, ker se zna rok za deložacijo občutno skrajšat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2005 18:58:55   
Anonimen
Ja moja deližacija je 1.7. Pol pa auf....8)
Sem že o šotoru razmišljala, sam potem do RR-ja ne bom mogla.
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2005 19:01:40   
Anonimen
Če si pripravljena poprijet za vime ali traktorski volan, potem lahko prideš k nam. In če si izrecno grda. Lepih ne sprejemamo. :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2005 19:02:27   
Annny
Pikec, potolaži se..
Moja frendica je pol leta kot študentka stanovala v špajzici brez okna, ki je gledala na mračno stopnišče. Stranišče je imela pa na drugi strani parcele za skladovnico drv.
Ni drago plačala, ampak žal tudi ni imela veliko denarja..hudo, kako izkoriščajo ljudi.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2005 19:18:34   
Anonimen
Ma Anny saj nisem žalostna, besna sem tud tolk, da... ma raj ne rečem. Lej pri 14 sem šla od doma. Vse življenje že živim okrog po domovih in po luknjah, takšnih in drugačnih 8). V prejšnjem stanovanju mi je splesnila torba, potovalka, 2 pouštra, da o zvezkih raje ne govorim. Končno sva si kupila svoje stanovanje. Sončno, zračno... celo zaves nisem hotla met, ker sonce je le sonce in če ga nisi nikoli imel v izobilju v stanovanju, je vsak žarek uauuuu.
Pol pa tako, ko sem že mislila, da končno imam dom. SVOJ DOM. Saj dom ni stanovanje, vem.
Ampak, ko vidiš, da me prepričuje ena tupasta kura, da je stanovanje lepo svetlo, sončno in kaj za :hudicek: vem še kaj, noter pa vlaga, gnilo pohištvo, plesnivi kavči, plesnive stene....za 200€
Za se :((:((:(( na kvadrat.
In to prepričujejo mene - arhitekta, ki je vsa projektantska leta risala prenove stanovanj in notranjo opremo. :smajli, ki bruha:

To me je zjezilo, ker NIMAJO SPOŠTOVANJA DO LJUDI.
Ena sama mesečna najemnina na leto, bi naredila čudeže. To me jezi. Poglej si v album kaj se da narest za 3mio (in tle je mišljeno vse od radiatorjev do novih oken in opreme s krožniki vred)
:smajl, ki bruha: :smajl, ki bruha:

To me jezi!!!!!!
Ej sori.

In Meta:
ZNAM kravo za vime vlečt in denar za naš motokultivator, po imenu freza, je na moji riti v Italijo romal. :)-:)-:)-
Tko da ni blema....Lepa pa tut nisem kaj zlo, ker je reku moj, da ga taka baba že ne more zr......
Pa nisem :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2005 19:22:51   
Annny
Čak čak, a tvoj BB te je izplačal v vrednosti stanovanja in avta - ali kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2005 19:31:54   
Anonimen
JA:)-:)-:)-:)-:)-
AJ WIŠ.
Mi je dal četrtino neto vrednosti stanovanja, o avtu ne duha ne sluha, pa še to sem se morala skor pobit z njim, da sem sploh kaj dobila.
Mi je hotu dat 2mio (od tega je bilo 1,5 od moje prometne, 0,5 bi mi pa za moje delo dal):)-:)-:)-:)-
Pa popotnica je bila:
''Enajst let si mi za vratom visela, kaj vse bi jaz imel, če bi mi ti ne visela na grbi.''8)8)
Najs ane? Da ti tko reče mož.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2005 19:51:30   
ZARA
Mislm pikec0...ta tvoj(hvala bogu!!!!) bivši je pa tud en skret!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2005 19:53:05   
Anonimen
Skret od skreta :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2005 19:54:00   
Anonimen
O poden! Še skret je lohk užaljen ker ga zmerjate s tem cepcem!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2005 19:54:51   
ZARA
Se opravičujem vsem skretkom!!! JAVNO!!!
Ok tud javnim,da ne bo zamere...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.6.2005 19:54:53   
Anonimen
Sekret pokozlan :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.6.2005 20:00:49   
.ču
Čak mal pikec0 zdej sm vidla slikce stanovanja:bravo:9nebesaa pravljica,res! Vse to sta skupej ustvarla in zej je pravljice konc,al kaj?
In zdej zapustit tak čudovit dom:(jes si tega ne morem predstavlat:((
In da ti :hudicek:nekej tacga reče:grrr::grrr::grrr:
Ne vem kaj nej ti rečem,sploh:(

Samo to,da bodi močna in se ne daj izkoriščat tkole in da čimprej najdeš nov dom:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.6.2005 20:01:07   
zoya_
pikec tole je pa čist kriza.
Midva sva tud v najemu, ko sva najemala stanovanje, sva videla svega i svašta... tko kot si rekla, folk oddaja vsako lukno, samo da bi služili.... potem sva pa šla čist slučajno gledat eno novo stanovanje, sem si tko rekla, da bo svinjska najemnina, potem pa spoznava lastnico, prijazna gospa mau čez 50, stanovanje novo, lepo, svetlo... enosobno, prijetno... meni so se kar oči zasvetile. Potem pa pove, da je tu še garaža pa klet zraven, stanovanje slabih 40 kvadratov, pa prašam za ceno... pa reče, da ne bo obirala mladih, ker ve kako je to, ko si mlad... in 300€ in to v Ljubljani. Jaz sem mojmu samo nakazala, da hočem to stanovanje. Pol sva šla gledat eno v Medvode, je hotu tip 270€ za eno staro lukno, pa ena v šiški je hotla 280€ za brezvezno stanovanje, staro...
Tle sva tko zadovoljna, lastnica nama vedno, ko pride, kaj prinese, midva ji greva pa pomagat na primorsko, k majo dolj vinograd. Smo kot prijatelji in upam, da bomo tudi ostali, kljub temu, da se bova enkrat preselila...:sloncek:
Pikec... čim več sreče, kva nej rečem. Upam, da ti bo ratal. Midva sva preko Salomonca najdla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.6.2005 20:05:42   
Anonimen
Ma punce! Ne mi žalt skretov.
Prouzaprou - saj ce prau pomislite
Sam kolk dobre volje je moj BB na RR prnesu.
Pa še kaj bi se našlo poleg intelektualnih orgazmov.....
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
1.6.2005 20:11:48   
Annny
pikec, a to sta delila kar vidva med sabo????
Na ločitveni obravnavi povej, da sta to ustvarila skupaj in da ni prišlo do sporazuma glede delitve skupnega premoženja. Če je on kaj več prispeval materialno, si pa ti z delom not prinesla-
PO ZAKONU (Zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih) se vse premoženje, nastalo v času trajanja zakonske zveze, STRIKTNO DELI NA POL!!!!!!!
On te pa potem lahko toži in dokazuje, da je prispeval več.

TAKO- to je zelo pomembno!!! Ne pusti se opehariti!!
Naj bo delitev sodna (vse se opravi v okviru razveze!).

kaj te bo ta lulček blesavi izplačeval, lepo te prosim!
Nič te ne bo okrog prenašal!!:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.6.2005 20:18:19   
Anonimen
Anny to je zmenjeno. Saj nisem dubla sam 2mio, tolk mi je hotel prostovoljno dat.8)
Se ne pogajam več. Že tko sem se za ta dnar borila k ris, ker sam to ga je žulilo ves čas. Kolk se bo moral skeširat.
Veš ni pokazal niti mal žalosti, ko sem zgubila prvega otročka, niti, ko sem par mesecev za tem zgubila tadruzga,niti, ko mi je povedal da hoče proč, k sem ga pa za dnar prvila se je pa skori zjokal. :grrr:
Ne vem kaj naj si mislim. Spoštovati ga itak več ne morem...
Sploh po tistih intelektualnih orgazmih...:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.6.2005 20:23:25   
Annny
Joj, res mi je žal za vse to, kar se ti je zgodilo:(
Res je najbolje tako: čim dlje stran od tega človeka... saj si sploh ne zasluži imena 'človek'.
Zaslužiš si novo, boljše, lepše, svetlejše življenje!!

Brez zamere glede tega 'nasveta', sem hotela samo pomagat, pa vidim, da si že sama vse super uredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.6.2005 20:35:57   
Anonimen
Ma sem bolj praktične sorte, tehničar - itak...Če se pojavi problem, gaje treba primt za :smajli bikec:.

Ampak še zmeri me fascinira kaj vse folk ne oddaja...8) ojmene

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
1.6.2005 20:38:32   
Pia73
pikec01 ti mora biti res hudo, da moraš iti iz tega lepega stanovanja,.....

Pa bodi srečna si se vsaj te budale od moža rešila,,.. :hudicek:

Jaz nimam placa, sicer bi te vzela za podnajemnico, si mi všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?