|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa kaj še!!!!!!!!juhu
2.2.2005 11:11:26   
diamantka
ojla punce, pozdravljene

kako ste kej? jaz sem še trenutno doma, ta teden delam popoldan in lahko v miru pregledam forum! malce sem nagajive sorte, pa sem odprla še eno čvek temo! :)- :)- pravzaprav pa imam tudi jaz nekaj novic!
Pregled pri dr.Drobniču naj bi imela 24.1 in dvojna sreča je bila, da pač nisem šla! Zvedela sem, da je zbolel in ga ni bilo ne prejšnji teden in baje tudi ta teden ga ne bo, druga stvar pa je ta, da sem ravno na tisti ponedeljek dobila gospo iz Krvavca:hudicek: in tudi nisem hotla it!
Prijavila sem se samoplačniško za dr.Drobniča, prideš hiter na vrsto, sicer plačaš tistih 4500 sit, vendar sem spoznala sestro, ki tam dela in mi je rekla, da naj mu povem, da delam že skoraj leto dni na :duda: in me bo preprosto predstavil na dopoldanski termin, kjer pač ne bo treba plačevati! do takrat si pa urediš napotnico pei svojem izbranem ginekologu!
Sam lej ga hudiča, ponovno so me prijavili 21.02. in to je ravno tudi takrat, ko naj bi dobila gospo M:hudicek: in je taista sestra rekla, naj vseeno pridem da narediva načrt z doktorjem o nadaljih postopkih, in da mi pregled naj dela izbrani ginekolog!
tako, vesela sem, da je zadeva stekla, morda bom celo prišla na pregled še z pikico, zakaj pa ne, kar bi bilo resnično najlepše!
sedaj pa grem v nove boje :kuza::kuza::kuza: in na :roza:!
en lep dan vam želim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pa kaj še!!!!!!!!juhu
2.2.2005 11:14:03   
žlička
bravo:bravo::bravo::bravo: diamantka, sem cakala cel dan na eno ki je bolj pogumna kot jaz, jaz si nisem upala odpreti nove teme:grrr:

tako se govori, v nove boje, in v nove zmage (beri:modri::roza::duda::nosecka:)

lep pozdravcek

(odgovor članu diamantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pa kaj še!!!!!!!!juhu
2.2.2005 11:23:59   
diamantka
hvala žlička, pa veliko novih in dopbrih čevek tem!!!!!!!!!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   pa kaj še!!!!!!!!juhu
2.2.2005 16:41:06   
Anitka
Bravo diamantka :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa nič bat nove teme odpirat. ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?