Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 11:23:04
|
|
|
|
Moyca_
|
vidim kako si nekatere jemljejo k srcu če kdo s kom paše? Halo? OK, izraziš enkrat mnenje, ta dva ne pašeta skupaj, ampak mi manjka tukaj meni ne pašeta skupaj! Kdo smo mi, da bomo vrednotili kdo s kom paše, če se imajo radi, potem pašeta skupaj, pa pika. In nekatere kar ne morejo dojeti, kako sta sploh lahko skupaj, če pa ne pašeta skupaj??? To mi je čist mimo,.... Pa ne leti na nobeneo osebno ta post, ampak nasplošno,...
|
|
RE: pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 11:28:09
|
|
|
|
Mišni
|
O madonca, ti si pa tole smrtno resno vzela. Ejo, to je le en brezvezen nedolžen babji čvek.
|
|
RE: pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 11:38:47
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni O madonca, ti si pa tole smrtno resno vzela. Ejo, to je le en brezvezen nedolžen babji čvek. ne ne leti samo na Angie in Brada, ampak je vedno tako,....
|
|
RE: pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 11:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ne leti samo na Angie in Brada, ampak je vedno tako,.... Pa tako malo opravljamo javne osebe...
|
|
|
|
RE: pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 12:22:38
|
|
|
|
Šarki
|
sej ponavad so taki skup. k jih mi sploh nebi dal skup kšna prou tečna zoprna baba, pa en tak fest dečko, k bi ga vsaka mela za zeta sej glih zato se dopolnjujejo. ona more najt tacga desca da jo bo prenašal pa da ji bo tiho ko bo ona imela svoje dneve
|
|
RE: pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 13:41:29
|
|
|
|
amaya
|
ponavadi tisto kar ne paše skup, gre vedno skup, potem pa vse skup ni nič. Če nekaj ne paše skup, naj ne gre skup, ker potem vseskupaj ni za skup. Ah, pa kaj se sekiraš...blebetamo kr nekaj....To je isto kot bi se na kavi dobile, pa bi pršu mimo Murko in ta njegov mož, pa bi ga opravljale po dolgem in počez. Nimaš kaj....
|
|
RE: pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 14:08:11
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: Mišni O madonca, ti si pa tole smrtno resno vzela. Ejo, to je le en brezvezen nedolžen babji čvek. ne ne leti samo na Angie in Brada, ampak je vedno tako,.... A imaš ti to kakšno osebno zamero glede tega ali kako?
|
|
RE: pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 14:35:16
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: Mišni O madonca, ti si pa tole smrtno resno vzela. Ejo, to je le en brezvezen nedolžen babji čvek. ne ne leti samo na Angie in Brada, ampak je vedno tako,.... A imaš ti to kakšno osebno zamero glede tega ali kako? Mogoče pa se ji namenja premalo pozornosti
|
|
|
|
RE: pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 15:20:05
|
|
|
|
r1ta
|
Tole je pa čisto polni luni podobno! Trka, trka...
|
|
RE: pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 19:41:02
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: Mišni O madonca, ti si pa tole smrtno resno vzela. Ejo, to je le en brezvezen nedolžen babji čvek. ne ne leti samo na Angie in Brada, ampak je vedno tako,.... A imaš ti to kakšno osebno zamero glede tega ali kako? Mogoče pa se ji namenja premalo pozornosti kaj maš probleme ali si samo ponavadi tako nastrojena
|
|
RE: pašeta skup, ne pašeta skup 15.8.2008 19:45:05
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: Mišni O madonca, ti si pa tole smrtno resno vzela. Ejo, to je le en brezvezen nedolžen babji čvek. ne ne leti samo na Angie in Brada, ampak je vedno tako,.... A imaš ti to kakšno osebno zamero glede tega ali kako? Mogoče pa se ji namenja premalo pozornosti kaj maš probleme ali si samo ponavadi tako nastrojena Punce.......luna bo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?