|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacijski testi
20.1.2005 12:57:26   
martita
Pozdravljene,

od petka me ni bilo na RR pa je že tolk novosti, da ne dohajam...

Torej, nisem še zasledila odgovorov na to temo, zato sem kar odprla novo.
Zanima me, katere ovulacijske teste uporabljate, kolk ta štos stane in kolk je zadeva učinkovita??
V lekarni mi je farmacevtka pokazala en test na slino, pa me ni najbolj prepričala. :zmeden: Sem si rekla, da bom jst raje povprašala punce na RR kako je s tem...A katera uporablja to "mašinco"?

Čestitke vsem novim :nosecka: :nosecka: in :miska::miska::miska: za vse ki se še trudimo!!

LP,
martita :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ovulacijski testi
20.1.2005 14:19:45   
larisa
Ja boga martita k nimaš nobenga odgovora. Jaz ti ne morem odgovorit k ne poznam testov sam sem pa ful veliko zasledila o njih tle na forumu da jim ful pomagajo:bravo: in sem jih ravno včeraj naročila po netu.
Pa srečno!!!

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ovulacijski testi
20.1.2005 14:39:08   
baguSka
Hm..:zmeden2:
Mene tud to zanima punce!!!8)
Dejte povedat keri testi se obnesejo???:zmeden:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ovulacijski testi
20.1.2005 14:54:09   
SENTA
Larisa zaupaj nam kateri test je to, pa kje na netu si to naročila.:rozica:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ovulacijski testi
20.1.2005 14:59:05   
larisa

Evo link. Upam da mi je uspelo prav napisat!!!

http://www.testsforless.com/dipstrip_combo_packs.asp

LP Larisa

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ovulacijski testi
20.1.2005 15:35:21   
Pia73
Ti testi, katerih link vam je posredovala larisa so res super! Pa še poceni. Če naročiš paket 25+5 ne plačaš poštnine in stanejo cca 6.000 SIT. Je pa 25 ovulacijskih in 5 nosečniških.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ovulacijski testi
21.1.2005 11:32:37   
koala
Ja večinoma se punce odločajo za tiste teste na linku! Kar se pa "mašince" na slino tiče, reče se ji F-test in pravilna uporaba zahteva malo vaje, da se naučih razbirat rezultat. Jaz ga imam in sem z njim zadovoljna, samo se ga je treba navadit!

Koala

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ovulacijski testi
21.1.2005 12:04:44   
billa
pozdravljene,
jaz pa uporablajm persono, ki jih kupim v italiji.
Ampak mi je zadnjič ginekolog v ambulanti za neplodnost rekel, da je to samo ena informacije, ki pa ne pomeni, da do ovulacije res pride. Tako, da mi je dal tabelco in priporočal merjenje bazalne temperature poleg tega pa morem pridet 7. in 23. dan po menstruaciji na merjenje hormonov.
V kratkem: rekel je, da je novoletno praznovanje to, da imamo jelko, lučke in okraske. Jaz imam pa z temi testi samo jelko, hahahaha

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?