|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacijski test
2.2.2006 11:53:16   
lucika
ena punca mi je odstopila ovulacijske teste (hvala, hvala). ker sem jih dobila šele včeraj, na 15 dan ciklusa, sem poiskusila prvič. črtica skoraj bolj močna od kontrolne. danes je veliko svetlejša. torej to pomeni, da bo ovulacija danes ali jutri, tu nekje vmes, ne?
mene pa zanima, ali je katera zanosila, potem ko je s testi ugotavljala točen čas ovulacije. vem, da bi naj bilo 25% možnosti zanositve; je pa vseeno bolj sigurno, kot če sploh ne bi vedela kdaj točno? ko test pokaže ovulacijo, kolikokrat ste potemuser posted image user posted image user posted image v tistem času?

saj vem, da je glupo vprašanje, ampak če se da, bom pač poiskusla vse kar je možno.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacijski test
2.2.2006 12:27:22   
pikica123
Točno ob ovulaciji je že malo pozno. Bol zanesljivo je kašn dan prej, kokr sm jst razumela ne enem predavanju, ko nam je pediater razlagal.

Veliko sreče!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2006 12:56:51   
A_A
Ko je črtica močno obarvana pomeni, da je nivo estrogena povečan in da bo verjetno O sledila v roku 18-24 ur. Ni pa nujno, saj imaš lahko v enem ciklu tudi večkrat povišan nivo estrogena.

Jaz sem si tudi testirala, pa lahko rečem, da imam na 1 cikel včasih tudi 2-3 povišane nivoje estrogena in šele pri zadnjem pride do O.

Pa srečno!

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2006 13:11:25   
lucika
uvau, kako pa pol to zgleda? da crtine ni, pa je ,pa ni, pa je ,pa ni, pa spet je, in potem je ovulacija?
fino sem napisala, no...torej ce naprimer jutri crtice ne bo vec, ni receno, da ne bo spet cet naprimer 5 dni? prav?

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2006 14:01:01   
A_A
ja, v bistvu izgleda tako kot si rekla  user posted image

jaz imam še to nesrečo, da imam zelo neredne cikluse, od 29 dni pa tudi do 45 dni, pri daljših ciklih imam večkrat povišan nivo (test pokaže +, potem pa ni O, pa spet pokaže -, pa čez nekaj dni spet + itd.)

če imaš reden ciklus, potem že verjetno veš na kateri dan pride O in ti + z veliko verjetnostjo že nakaže pravo O

povišan nivo estrogena povzroči tudi O sluz (pri meni je tako, da ko se pojavi vlečljiva, jajčnem beljaku podobna sluz), potem najkasneje v 1 tednu pride tudi O

meni se vse lepo ujema (+ na O testerju, vlečljiva sluz, O bolečina in napihnjenost v okolici jajčnikov, oblika BT krivulje) ... dlje časa ko se boš opazovala, bolj boš poznala svoje telo in bolj boš znala napovedati O

sicer pa, če bosta s svojim user posted image  lepo user posted image  na 2 dni nimata kaj za zgrešiti in se ti tudi ni potrebno s temi znaki ukvarjat, jaz pač vse to lepo spremljam, ker mi je to zanimivo, mi pa tudi ne bi blo treba, ker sva z mojim zelo delavna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2006 10:48:04   
lucika
danes je tretji test ze skoraj brez crtice. torej je kazalo ok, prvi ful mocna, drugi malo manj, in tretji skoraj nic. ce bi pa te tri videla na nosecniskem....u, bi blo fino.

saj je logicno na dva dni delat. samo, hm, ce sem cist postena mi tole stetje nic kaj ne pase. se mi zdi potem pod prisilo skoraj. saj veste, si utrujen, pa ti ni, pa ves da je drugi dan, in MORAS,  pa ti ni, pa imas slabo vest. ker ves, ce bi res res rada zanosla, pol bo treba....saj ne, da mi ni do sexa, ampak tako na uro ali dan....moras moras moras, pa te bolj mine kot ne.

nekak sem si zelela tele teste kot zadnji poiskus pred obiskom ginekologa, da naju poslje naprej. od leta 2001 sem brez zascite, od takrat sva delala po principu, ko bo bo; ampak zdaj pa je mimo ze leto in pol, odkar se razjočem ob vsaki menstruaciji:(

glede na namen testov, bom kar optimist, če sva bila pridna točno takraT ko je bilo treba, tokrat BO uspelo. tak.

lp

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?