|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacijski test
27.6.2007 16:38:26   
pepa6
Pozdravljene!

Te dneve delam ovulacijske teste-danes že 3 dan, in vse 3 dni se mi kontrolna črtica lepo temno obarva, tista tadruga črtica pa je bolj bleda. Sem gledala na naslednji strani http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php?topic=naravnem slike, in je test tega mojga rezultata takšen kot je na sliki za 1 day iz prej navede strani. A je to normalno, da je po 3 dni vedno isto obarvan ovulacijski test? Kaj naj še vztrajam in ga še naprej delam? Problem je v tem, da imam zelo neredne user posted image , tako, da si ovulacije ne morem nikakor določit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacijski test
27.6.2007 23:37:23   
Ana Luna
Živjo! jaz sem imela isti problem, v enem ciklusu (30 dni) sem naredila vsaj deset testov ... Po nekaj dneh, ko se je vsak dan pokazala le bleda črtica in to vsak dan isto, sem obupala. Prepričana sem že bila, da je z mano nekaj narobe, da verjetno sploh nimam O, itd. Potem pa sem čez kak teden opazila sluz, ko sem šla lulat, in sem iz radovednosti naredila test - jes!, čisto lepo obarvana temno rdeča črtica je zasijala pred mano! (To mi je dalo zagona!) No, odločila sem se, da bom raje "na preži" za sluzjo in bom te teste (ki so za moje pojme čist predragi!) raje opustila. Srečno in ne obupat, teta "O" bo slej ko prej prišla! 

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ovulacijski test
27.6.2007 23:54:00   
pinkec
Ojla -

tudi jaz sem že sprobala ovulacijski test (Today) in kaj vem, nekak se mi metoda, da user posted image vsak drugi dan, zdi boljša. Imam pa tudi jaz take bolj neredne cikluse, od 30 pa tudi do 40 dni.

lp 

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?