Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ovulacijski mikroskop - babystart 7.11.2011 7:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanimivo. Pred časom se spomnim, da so punce govorile o tej praproti v slini in da je full zanesljiva. Samo takrat tega mikroskopa pri nas ni bilo mogoče dobiti. Se spomenm, da so naročevale iz tujine. Tako da zna bit učinkovito. In glede na to, koliko stanejo O testi precej ceneje .
|
|
|
|
RE: ovulacijski mikroskop - babystart 7.11.2011 18:10:31
|
|
|
|
EjBi
|
Res je, veliko je že bilo govora o tej temi , nikjer pa nisem zasledila, da katera uporablja ta mikroskop, ampak le, da se ga pri nas ne da dobiti ?? Se pa strinjam, da je tale varianta cenejša kot pa O testi. Kakor koli, sem pa kak konkreten komentar več pričakovala
|
|
|
|
RE: ovulacijski mikroskop - babystart 7.11.2011 20:45:31
|
|
|
|
astrid1
|
Jaz uporabljam kar navaden mikroskop, ki sem ga kupila v sparu. Na povečavi 600 se dobro vidi vzorec praproti. Glede na to, da sem stalno na ultrazvokih, se je nekajkrat potrdila ovulacija. Ugotovila pa sem tudi, da se je praprot pokazala tudi takrat, ko sem imela čudne folikle (sicer so zrastli, vendar pa je bila v njih mrežasta struktura, zato ovulacija ni bila uspešna). Kaj torej pokaže mikroskop? Mislim da spremenjeno raven hormona, ki nakazuje ovulacijo. Ne pokaže pa ali so folikli kvalitetni ali ne.
|
|
|
|
RE: ovulacijski mikroskop - babystart 9.11.2011 7:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: astrid1 Mislim da spremenjeno raven hormona, ki nakazuje ovulacijo. Ne pokaže pa ali so folikli kvalitetni ali ne. Ja marija sveta sej to pa ne pokaže skoraj nič kako kvalitetni so folikli. Meni še po punkciji niso skoraj vedeli kaj je kvalitetno in kaj ne ... Se mi zdi da smo ljudje res postali preveč zahtevni
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?