|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija ter težave z mehurjem
2.9.2005 9:54:34   
Ulla
Ojla, imam en čuden problem, prosim rabim vaše mnenje, če mogoče katera pozna kaj odobnega. Že drugi mesec se mi pojavlja isto. 15 dan po menstruaciji se mi zjutraj ko vstanem pojavi boleče uriniranje predvsem ko zaklučujem z lulanjem. Bolečina je zelo močna, naslednjič ko grem lulat je urin malo krvav,,... no in do popoldneva se mi vse uredi, lulanje je normalno kot, da ne bi bilo nič. Potem 16 dan vse OK, 17 dan pa zopet vse po starem zopet bolečine, krvav urin in popoldan dobro???

In potem do naslednje ovulacije je vse dobro nobenih bolečin. To se mi je sedaj pojavilo dvakrat, tako da sem to povezala?? Ali ima katera podobne izkušnje??

Naj povem, da sem bila na pregledu in je voda uredu vse v mejah normale ultra zvok mehurja in ledvic tudi uredu, tko da mi sploh ni jasno zakaj vse to?

Malo me je že strah vsak mesec kaj se bo pokazalo?

Hvala vsem za podporo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.9.2005 10:50:09   
srki
Hm, to je pa res čudno, če je z ledvicami, mehurjem vse OK. Drugače sem imela pa tudi jaz probleme z mehurjem kar vrsto let, skozi sem bila bolna na mehurju, boleče in pekoče, pogosto uriniranje. Med nosečnostjo in po porodu pa je to izginilo. Mogoče bi se posvetovala oz. vprašala svojega G, če ima to veze z ovulacijo. Lahko pa probaš v času težav piti čaj za ledvice in mehur ali pa Ursi čaj. Vem, da je to zelo nadležno.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2005 10:56:12   
malicki
Zivjo,
tudi jaz imam zdaj ze skoraj kronicne probleme z mehurjem, na vsake 3 mesece, samo kaj takega kar ti opisujes pa zal ne poznam.
Ker imam pogosta vnetja in je bilo prejsnji mesec malo bolj cudno vse skupaj (pojavila se je se bolecina v jajcniku ???), in ker je bil tisti navadni test v mejah normale, me je zdaj moja splosna zdravnica poslala se na dodatni test ce imam slucajno kaksne bakterije ki mi delajo te tezave. In naslednji teden moram poklicat za izvid...
A ti si sla na ta test? Mislim da se mu rece mikrobioloski ali nekaj takega.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2005 11:29:04   
Ulla
Ne nisem šla na mikrobiološki test, samo vodo sem dala v zdravstvenem domu in to je vse, pa ultra zvok so mi delali, pa je vse Ok, zato mi je tako čudno to kaj se mi to dogaja? Sploh pa krvav urin

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?