|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija po HSG
9.2.2005 9:19:43   
majana
Lep pozdravček! Lep sončen dan a ne?

Jaz pa vsa prestrašena. Prejšnji teden sem bila na HSG. Ta teden naj bi bila ovulacija, nekako te dni. Pa se mi zdi, da me vse nekaj boli tam doli.
Zato prosim vse, ki karkoli veste, če mi lahko pomagate. A je to normalno, da po HSG tako boli. Ali je možno, da je bil HSG kot šok za telo, da mogoče deluje tako kot bi sicer moral? Jaz namreč nimam ovulacij, zato sem zdaj v dilemi ali naj se veselim ovulacije ali naj me skrbi.

Če je vse skupaj malo zmedeno se opravičujem. hval aza kakršnokoli misel.

majana:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ovulacija po HSG
9.2.2005 9:36:36   
anja 26
Pozdravček!

Upam da te ne bom prestrašila, ampak jaz mislim da je ta HSG en velik D..., jaz sem bila decembra 04 na HSG in res da me ni nič bolelo pa tudi O ni bilo, M katero sem imela vedno redno na 28-30 dni je prišla dec kar na 24 dan. in zdaj smo februarja 05 in je sploh še nimam (zamuja mi že 22 dni pa vse teste katere sem naredila za nosečnost so bili negativni, mogoče prezgodaj po 10 dneh, pa naj bo, bom jutri še enega naredila. Januarja ko naj bi imela O (pa je zopet ni blo) ni bilo niti tistega tipičnega vlečljivega izcedka - oz. nič.
Preden sem šla ne HSG so mi naredili ultrazvok in je bilo vse uredu, ko pa sem čez 1 mesec šla na pregled k G. je opazil da imam PCO, katerega prej ni nobeden omenil.

Sej to je samo moja slaba izkušnja in se ti opravičujem, da sem te spravila v slabo voljo.

Ne bit najivna ko sem bila jaz, ko ti bo G rekel da je vse uredu pa v resanici ni.

SE TI ŠE ENKRAT OPRAVIČUJE, TO JE MOJA SLABA IZKUŠNJA!

Anja 26

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ovulacija po HSG
9.2.2005 9:44:15   
pika74
Ojla:rozica:,

jaz sem imela HSG novembra 04 in potem dobila normalno M na 28 dan. Mogoče je bilo ob ovulaciji malo občutljivo, vendar nič posebnega.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ovulacija po HSG
9.2.2005 10:53:19   
anadejka
Ojla Pika:rozica::rozica::rozica::rozica:Kako pa si ti???Kaj si že nazaj z laparo???To je bilo pa hitro.Dej hit povej kako je šlo!!!!Veš da sem ful mislila nate!!!

Hmmmm....tut jest sem imela par tednov nazaj HSG.Pa ne vem....ko bi morala biti O,se mi BT še ni dvignila.Kot da je ni.Čez par dni se mi je pa postopoma dvigovala.Ne vem kaj naj si mislim a je al ni O.Mah najboljš da sploh ne razmišljam še o tem.M pa pričakujem najkasneje do danes tedna.
Moram pa povedat da je tut men G rekel da je vse uredu.Ni mi pa jasno zakaj moram pol kljub temu na laparo in histero:zmeden::zmeden::zmeden:.
Bemti kok bi blo luštn da bi že prej :nosecka:,da se mi ne bi blo treba po bolncah vlačt.

Bomo vidl.....

(Pika:metulj: javi se:rozica:)

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:08:51   
Anonimen
Če se jaz spomnim svojega HSG-ja. Imela sem ga v začetku avgusta 2003. Gin. mi je rekel, naj kar kakšen teden pazim na svoje počutje in naj ne delam kakšnih težkih del. Spomnim se, da sem četrti dan po HSGju pomagala pospravljat krompir iz njive. Ibn me je potem dol toooook bolelo, za znort. :( No, menstruacija je prišla normalno 25 dan, kot ponavadi.

(odgovor članu majana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:10:26   
pika74
ojla andrejka76:rozica:

jst sm vsak dan boljš:).
so mi pa ful nardil.

- odstranil so mi 2cm pregrado na maternici
- odstranil so zarastline med:
:)jajcevodi in jajčniki
:)jajcevodi in črevesjem
:)jajčniki in peritonejem

zdej pa pridno papcam antibiotike na 8h in ene hude tablete proti vnetju, da se zarastline ne ponovijo prehitr:miska:

2 mes ne smem zanosit, pol pa na juriš :sloncek::sloncek::sloncek:

če do sept.05 ne rata, ponovimo HSG:zmeden:

Drgač mam pa še bolniško9nebesa

pa ti?
kaj ti je v bistvu reku po HSG?

lpp

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:21:49   
anadejka
Ejjj Pika:metulj::bravo::bravo::bravo:Jest se še full spomnem k si prišla s HSG čist žalostna in si imela take full slabe izvide.En jajcevod čist neprehoden,drugi pa vrečaste oblike.Pa pol so tokrat tvoji izvidi po laparo full dobri:bravo::bravo::bravo:!!!No mislm,porihtal so te,tako da je zdaj s tabo vse uredu in sploh ni več ovir!!!To me pa zeloooo veseli veš:bravo::bravo::bravo:!!!

Ej pa kaj se pregrada ni dala opazit že prej,npr.na HSG.Čudno:zmeden:.

Mah....Pikica draga jest ti želim da takoj ko bosta 2 mes.okol zanosiš in pozabiš na vse te grde HSG-je in laparosranje....in boš najbolj srečna mamica!!!

Vso srečo!!!:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

Aja....a kaj je men rekel Tašev pa HSG-ju?Phhh..čist nč,tut slik mi ni razložu.Reku je samo da je vse uredu.Če je to res pa najbrž pred laparo ne morm vedt.

Mahhh bo že.Mi že prav dol visi veš,to nonstop razmišlanje o tem in sekiranje.Kar bo pa bo.

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:23:34   
pika74
a si dobla vsej kšn izvid po HSG al pa papir?

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:24:52   
pika74
aja, na HSG se ni pregrada nč vidla. HSG ni vedno 100% - včasih je slaba slika.

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:29:49   
anadejka
Ja sm ja.Gor piše:

Obe tubi prehodni,vendar tanki in zvijugani.Predlaga laparo in histero.

Njegove besede pa so bile,da je vse uredu.
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:31:23   
pika74
hmmm:zmeden2::zmeden2: v bistvu bi lohk ratal.

kdaj pa greš na laparo in histero? pa kam?

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:47:54   
anadejka
Nimam pojma.Najprej mi je rekel marca,pol aprila,pol pa že maja enkrat.Jest ne mislm kej preveč čakat.Če do marca ne bo nič,grem po napotnico.Že kar on mi je določila da bom šla v Postojno:zmeden:.Pa reku je da se ni treba nič naročit,baje da ni treba nič čakat.Kaj pa vem.
Jest bom počakala do marca pol pa hočem it naprej.

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:51:50   
pika74
ja, v PO mislm, da ni gužve.

veš kaj, mogoče bo pa pred tem kej ratal - bomo :miska::miska::miska::miska::miska:. kr optimistično naprej:).

lp

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:54:22   
anadejka
To tut jest upam.Thanks.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Ej lohk počakam pa še dva mesca,da bove pol pa obe skupaj z velkimi trebuhi v Tuša hodile,sej veš.:)-:)-:)-

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ovulacija po HSG
9.2.2005 11:55:02   
pika74
ja - pol pa na parado :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: hehehe:)-:)-:)-

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ovulacija po HSG
9.2.2005 13:01:46   
Pia73
majana in anja26 HSG ne vpliva n O in M, morda rahlo na prvi ciklus, sicer pa ne ,...sploh pa HSG po nobeni logiki ne more povzročit PCO-ja, saj to so ciste na jajčnikih. Samo G so taki, da ne gledajo nečesa, če ne iščejo točno določene stvari. Jaz sem imela za sabo 2 s.s. pa tudi laparoskopijo s katero so iskali izvenmaternično nosečnost. Pol pa enkrat nekaj pišem dr. Pušenjaku , pa ga vprašam kako in kaj pa me vpraša, če so mi G izključili možnost pregrade v maternici. Pa jaz kličem mojo G pa jo vprašam, pa pravi, mislim da je nimate, samo vem pa ne, nisem tega nikoli gledala,... pa rečem, sam na laparoskopiji bi mi jo pa vidli, kajne,.. pa pravi bi ja, če bi jo iskali,... :zmeden: Sam pri vas so iskali nekaj drugega,... tako je to, vesta, nekaj vidijo šele, ko tisto iščejo,,... HSG, pa sigurno ni kriv za nadaljne težave, vsaj večinoma ne,....

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ovulacija po HSG
9.2.2005 17:59:32   
Anonimen
Maya, ne boli tako zelo. Mene ni. Saj potrpiš tistih nekaj sekund. boli samo tisti čas, ko ti jajcevode napolni s tisto modro tekočino. Ko te slika, je vsega konec. Pri meni je trajalo nekaj minut. Bolečine pa niso bile nič hujše, kot pri menstruaciji.
Le pogumno :rozica:

(odgovor članu majana)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   ovulacija po HSG
10.2.2005 7:50:20   
majana
HSG ni noben bavbav. Vse skupaj traja res le nekaj minut. Mene je res malo bolelo, ampak zaradi moje trdosti, nisme bila sproščena. Poleg tega pa je tako hitro potekalo, da se sploh nisme imela časa sprostit! :) cer pa je bio meni osebno huje tisto čakanje na oddelku in potem čakanje vizite. Sam HSG pa prav nič !

lp in pogumno. Vse bomo :nosecka: prej ali slej!

majana

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?