|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija par dni pred M??
6.1.2005 20:44:58   
miska2004
Dober večer prijateljice, mam eno vprašanjce... RAvnokar sem si v tabelco vpisala temperature, ki jih merim zadnja dva meseca in pol, in ugotavljam, da naj bi po temperaturi sodeč, imela ovulacijo pet oz. sedem dni pred M... (zadnja dva cikla)
A je to možno oz. sploh normalno??

Me pa danes prav presneto zvija, zdajle zvečer pa prov čutim desni jajčnik (18. dan cikla) - ovulacija? Naj grem veselo na delo:sloncek::sloncek: ??

:rozica: za vse
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.1.2005 20:57:53   
tinkamiška
Miška, sem vidla, da si prišla na debato mal niži, pa smo vse že odšle. Nič zato, sej je jutri petek in ta debata je ponavadi v petek;)

Glede O sem pa že brala, da jo imajo nekatere par dni pred M, pa da ni nujno, da jo imaš vsak ciklus, pa da jo maš enkrat prej drugič kasneje,...

Pušenjak pravi, da naj bi :sloncek::sloncek: na vsake dva dni in da tako O ne moreš zamuditi...

Držim pesti:miska:

Zdej grem pa dol z RR-ja.

Lahko noč in lepe sanje!:rozica:

Tinka

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2005 21:05:49   
NinaŠ
Kaj še visiš tu gor? Veselo na delo :sloncek: :sloncek: , vsaj za vsak slučaj... :)-
jaz s tus strinjam s tisto izjavo dr. Pušenjaka, ki jo je omenila tinkamiška. :sloncek: :sloncek: :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2005 10:26:48   
saba
je čisto možno

ko sem jaz septembra zanosila mi je g. rekel da sem imela O. tik pred M.

zato pa zdaj, ki sva v ponovnih bojih po ss , :sloncek::sloncek: vsak 2-3 dan čez cel mesec, tudi tik pred M.

lp
saba

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2005 13:11:21   
Špelka
Jest pa mislim, da to skoraj ni mogoče, saj v vseh njigah o ženskih zadevah piše, da je čas od O do M edina stalnica za vse ženske ne glede na dolžino ciklusa in znaša od 12-15 dni. Kaj pa vem... Najbolje, da naslednji mesec poskusiš z ovulacijskimi testi.

Za vsak slučaj pa le pridno na delo!!! :kuza::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2005 13:12:23   
manja11
Ovulacija malo pred M sploh ni tako redka, moja prijateljica je tako zanosila. Včasih pa laho pride po besedah moje ginekologinje do manjših ovulacij poleg glavne. Kar se pa BT tiče, jaz jo zadnje mesece tudi merim in je živa katastrofa, laho gre za kakšen prehlad, vnetje mehurja, karkoli pa se poviša za nekaj st.

lp:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2005 13:18:21   
saba
jaz sem vedno imela O. tik pred M., to mi je G. potrdil in tudi temperatura je bila takrat višja.......zato je mogoče.........saj sem tako tudi zanosila septembra...torej ni le v teoriji ampak tudi v praksi.

lp
saba

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2005 13:26:48   
kofetek2010
Jaz sem tudi na podlagi merjenja BT zanosila, saj sem imela O tudi tik pred M. Zato lepo spremljaj svoj potresni list in G bo že znal razbrat kako in kaj.

lp
jana73

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2005 13:30:44   
saba
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

potresni list - ta je pa dobra

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?