|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija in bazalna temperatura
23.5.2005 10:44:19   
Sofia
Živijo!

Moje stanje je tako zakomplicirano, da tudi ko vse kaže pozitivno, se na koncu nekaj zalomi. na zadnje sem jemala klomifem in ko je bi folokel za jajčecem dovolj velik sem prejela inekcijo, ki naj bi spožila ovulacijo. To je bilo v četrtek, do OV pa nja bi prišlo v roku 24 ur. V nedeljo in danes zjutraj sem merila bazalno temperaturo, pa se ni nič dvignila. Ali je mogoče, da je do OV vseeno rpišlo, pa da se BT ni dvignila zaradi tablet in inekcije????

Upanj mi namreč že zelo zmanjkuje, pozdravček vsem, s.
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.5.2005 10:54:25   
tinkamiška
Sofija, rezultati merjenja BT zaradi Klomifena niso točni pri nekaterih, zato se nič ne sekiraj, če BT ni nakazala OV. Tako da če si :sloncek::sloncek::sloncek: bo pa mogoče ratalo:):miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Sofia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2005 10:59:18   
Sofia
oj tinkamiška, hvala za upanje,

G. je bila vsa navdusena, ker je kolomifen deloval in je jajcece rastlo, pol sva :sloncek::sloncek::sloncek: do onemoglosti, sam pol mi je splahnelo vse upanje, ko sem videla, da se BT ni dvignila niti malo. Danes grem sicer na UZ, da pogleda, ce je prišlo do OV, kar me ne bo nič potolažlo, ker naj bi že prejšnji ciklus prišlo do OV, pa tudi merilnik Ov ni nič pokazal. Cela zbrka.

(odgovor članu Sofia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2005 11:03:02   
tinkamiška
Sofia, čim manj študiraj na BT, ker ob Klomifenu in vseh teh hormonih, ki zdej divjajo, je po mojem to merjenje BT, čist nerealno. Zato vidva samo poskusita čim bolj neobremenjeno(čeprav vem, da je to pasje težko):sloncek::sloncek::sloncek: in ni:hudicek:, da ne bi ratalo;)

Če ti rečjo na UZ, da je prišlo do OV, potem se je to tudi zgodilo, samo tist paglavček mora še priplavat do jajčke pa bo;)

Držim pesti:miska::miska::miska:

Tinka;)

(odgovor članu Sofia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.