|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija ......
25.8.2012 17:41:47   
jabi babi
ojoj
ta mesec sem imela ovulacijo takrat k sm jo izračunala,se pravi v tistem obdobju.....ampak približno en dober teden po tem spet vlečljiva sluz,še bolj obilna....se pravi sem mela ta mesec ovulacijo dvakrat....
Vem da sem nekje slišala da je to možno....ker pa sem imela ravno po tem redni ginekološki pregled ,sem zdravnico vprašala če je to možno....JA,SEVEDA JE MOŽNO!!!!!sedaj bomo še večuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija ......
27.8.2012 16:57:56   
MajaJulija
Hvala za informacijo, tega pa nisem vedela.
Do sedaj sem vedno mislila, da je 14 dni prej in to je to. Potem pa tudi drugod berem, da so jo imele punce tudi samo en teden prej...
Nič več jasno!

Res bo treba redno user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2012 14:13:10   
Night
Je sicer možno, ampak zeeelo redko. Moraš res vedet, katera je plodna sluz.

(odgovor članu MajaJulija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2012 14:23:09   
astrid1
Sama sem imela enkrat ovulacijo že 11. dan ciklusa. Ponavadi je bila res tam okrog 14. dneva. Če si je ne bi merila, bi zgrešila in ne bi takrat zanosila.
Ovulacija je ena takšna čudna zadeva....

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?