|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija
13.6.2006 23:28:44   
nenna

Pozdravljene pupe,
Po klomifenu sem imela UZ pri dr rešu.Folikel je bil velik 18 mm in je rekel,da bo O čez dan ali dva ali se pa lahko zgodi,da je tudi ne bo.Kako to,da do O tudi ne pride če ješ klomifen??
M imam sicer redne.Ko mi je delal UZ je bil točno 14 dan.Danes zjutraj sem naredila o test,ki pa ni pokazal o.
Ali je katera imela podoben problem.
Mogoče bo pa O kasneje.Kolk mora bit folikel velik,da poči in pride O??
Pa še to me zanima kako to,da O recimo je in ne pride do zanositve
hvala za odgovor pa držim pesti za vse nas,da zagledamo ža enkratuser posted image .
Jaz sem vse hujša in hujša in postajam neučakana.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija
14.6.2006 8:04:06   
Anonimen
Ali boš imela O ali ne, ti ne znam povedat: T i pa lahko povem, da kljub klomifenu, lahko ostaneš brez O. Tak primer sem jaz. Imela sem veliko lepih foliklov (po klomifenu in po inekcijah menogon), ampak so bili vsi prazni. V 4 so celo bila jajčeca, ki pa so nažalost bila nezrela. V tem primeru je ovulacija, ampak ne pride zanositve, ker ni zrelo jajčece. Folikel bi naj počil pri 20-22mm.  Ti kar user posted image , saj izgubit ne moreš nič. Mogoče pa samo malo zamuja. Testi  O, pa baje niso toliko zanesljivi, če jemlješ klomifen

(odgovor članu nenna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ovulacija
14.6.2006 16:46:07   
nenna

mišek čao,
hvala ti za prijaznost vidim,da se ti tudi že dolgo trudiš nauser posted image .
Jaz se pet let pa tudi ni nič.Jaz sem dobila klomifen za 4 mes.
Potem poćakam do maja mes.grem k Rešu pol pa bomo videl za umetno.
Moramo mislit na vse dobro ....ane?Želim ti da čim prej zagledašuser posted image user posted image lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?