|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija?
6.9.2006 16:44:07   
alekasandra
menstruacijo pričakujem do 21. septembra, čepravi si je ne želimuser posted image , ampak zadnje čase opažam, da imam trebuh ves čas napet in se tega občutka ne znebim.Ali ima katera izmed vas tudi takšne težave. Ne jem namreč nič takšnega, kar bi moralo povzročati napetost v trebuhu. Pravijo, da nekatere občutijo to pri ovulacijiuser posted image .

otroci so naše največje bogatstvo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija?
6.9.2006 17:00:28   
iwa
Ja to bi lahko bilo zaradi ovulacije. Mene namreč vsak mesec ob O boli en jajčnik, pa zelo sem napeta in napihnjena v trebuhu ene dva dni, pol je pa v redu. Drugače je pri meni znak O tudi zelo vlečljiva prozorna sluz (ravno včeraj sem mela zadnji dan O in sm mela vse te simptome). Če si želiš user posted image kar veselo na delouser posted image user posted image user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu alekasandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2006 17:42:40   
t*e*j*k*a
HI!!!

Tvoj trebuh je lahko napet tudi zaradi ovulacije, zato ti tudi jaz priporočam da greš pridno na delouser posted image user posted image user posted image !!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2006 18:56:20   
naja2
Hojla Aleksandra,

tudi jaz pričakujem M do 21. septembra in upam da je ne bo. Se pa trenutno ravo tako počutim kot ti, včasih celo malo zapeče kot pred M. Pa tudi zagotovo ne jem nič takšnega, da bi imela napet trebuh.

Upajmo, da je čas O in da je potrebno le - tako kot je rekla t*e*j*k*a - pridno na delo user posted image
Pa še teste za O delam in tudi kažejo da bo O.

velik sreče user posted image !

(odgovor članu alekasandra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2006 11:03:16   
Zofy
Hojla, jaz jo tudi pričakujem oz. NEpričakujem 21. oz. 22. septembra in sem jaz tudi že 2. dan napihnjena. Ziher je to O (tudi test tako kaže), zato veselo na user posted image . Upam, da bomo vse 21. končno vidle user posted image

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2006 10:44:26   
Anonimen
Že od ponedeljka uporabljam teste za ugotavljanje ovulacije (kupljeni v DM). V ponedeljek, torej in sreda je bila samo kontrolna črtica kar pomeni, da ovulacije ni. Včeraj pa mi je test pokazal 2 črtici kar pomeni, da bo ovulacija nastopila v roku 24-48 ur. Torej moramo v akcijo. V akciji sva bila že v torek in je partner končal v meni. Ali je možno, da bi nama ratalo? Seveda bova imela akcijo tudi danes. Ampak vseeno me zanima. Hvala. 

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2006 11:47:01   
sun123
Anonimna, če si v dm kupila tiste teste za ovulacijo k jih je 5 notri, ti povem, da jih naslednjič (seveda upam, da jih sploh ne boš več rabla) raje kupi v lekarni, ker so 700 sit cenejši.
Jaz jo pa pričakujem enkrat med 16 in 20.9.. Seveda upam, da je ne bo. !9 grem na dopust in kar bo bo. Jaz naj bi ovulacijo imela (na osnovi testa in špikanja 3.9.), ampak napihnjena sem pa sedaj, pa še grozno me je križ začel boletuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!