|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija??pomoč
8.4.2009 8:19:02   
Anonimen
zdravo, imam vprašanje če mi lahko katera pomaga.

Menstruacijo naj bi dobila med 10 in 15.4. pa me zanima kako je možno oz. če je možno da sem danes imela ovulacijo zadnjo menstruacijo pa sem imela 15.3. to se pravi da je ovulacija prišla 22 dan po koncu menstruacije.

Spolni odnos sem imela včeraj zvečer.

Zanima me če je to ovulacija-men se zdi da je ( je blo ful sluzi zjutraj)?
In če je bilo dovolj da sva seksala včeraj (da se prime) ali bi mogla seksat danes?

Zanima me ali se jajčece sprosti po tem ko opaziš sluz ali je takrat že sproščen?
Koliko časa po ovulaciji imam čas da lahko zanosim ( v kolikem času morem s)?

lp

hvala za odgovor
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija??pomoč
8.4.2009 9:07:05   
Inana
Nekatere punce baje opazijo sluz tudi tik pred menstruacijo ... poskusi še z ovulacijskimi testi, merjenjem BT ... pa srečno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2009 17:35:30   
Hana76
Mene pa zanima, ali je ovulacija (če sploh je seveda, vem, da so tudi anovulacijski cikli) vedno isti dan v ciklusu? user posted image

Jaz sem jo imela prejšnji mesec 16. dan, kar bi bilo ta mesec jutri. Ampak danes ovulacijski test ni bil pozitiven, torej se ovulacija ne bo zgodila v naslednjih 24-36 urah...

Kakšne izkušnje imate druge, ki ste delale o-teste več mesecev zapored?user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2009 18:01:45   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Mene pa zanima, ali je ovulacija (če sploh je seveda, vem, da so tudi anovulacijski cikli) vedno isti dan v ciklusu? user posted image

Jaz sem jo imela prejšnji mesec 16. dan, kar bi bilo ta mesec jutri. Ampak danes ovulacijski test ni bil pozitiven, torej se ovulacija ne bo zgodila v naslednjih 24-36 urah...

Kakšne izkušnje imate druge, ki ste delale o-teste več mesecev zapored?user posted image

hana, ni nujno, da je vedno isti dan v ciklusu O, sploh ne. moja prijateljica je zanosila par dni po user posted image , pa je imela redne cikluse na 28 dni.
torej, je zelo možno, da si jo že imela ali pa jo boš dobila kasneje.

jaz se zdaj dva meseca testiram z O testi in odkar jem maco, O tudi začutim. takrat grem delat O test, ki je pozitiven.
sem pa res zadnje dva meseca imela O na 14. dan ciklusa.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2009 18:12:07   
Hana76
Hvala, urša30! Jaz bom vseeno še jutri poskusila, ker me včasih zgleda malo hormoni mučijo - marca sem dobila user posted image  komaj 42. dan, prejšnji mesec sem imela vse znake za user posted image , pa je ni bilo, ta mesec imam ful mozolje, ko jih sicer sploh nimam. user posted image

Tako da mogoče ovulacija še pride. user posted image

Tisto s tvojo prijateljico sicer ni dokaz, da nima vedno isti dan cikla O, lahko da ima vsak mesec takoj po user posted image ... Bomo vidli, fajn bi bilo, da bi prišla...

Kako si kaj sicer, bolj malo tipkaš...?user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2009 19:42:58   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Hvala, urša30! Jaz bom vseeno še jutri poskusila, ker me včasih zgleda malo hormoni mučijo - marca sem dobila user posted image  komaj 42. dan, prejšnji mesec sem imela vse znake za user posted image , pa je ni bilo, ta mesec imam ful mozolje, ko jih sicer sploh nimam. user posted image

Tako da mogoče ovulacija še pride. user posted image

Tisto s tvojo prijateljico sicer ni dokaz, da nima vedno isti dan cikla O, lahko da ima vsak mesec takoj po user posted image ... Bomo vidli, fajn bi bilo, da bi prišla...

Kako si kaj sicer, bolj malo tipkaš...?user posted image

poskušaj na dva dni, da ne boš bankrotirala user posted image user posted image
ko imam jaz O, test ostane pozitiven dva ali celo tri dni.
lahko se pa tudi testiraš vsak dan, kakor želiš.

ja, probam se malo odklopit od tukaj. 20. maja imam pregled v neplodnostni pri tomaževiču in sem z mislimi že  tam user posted image

upam, da ti bo ta mesec uspelo zanositi, ti držim pestke user posted image user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2009 20:43:35   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Spolni odnos sem imela včeraj zvečer.

Zanima me če je to ovulacija-men se zdi da je ( je blo ful sluzi zjutraj)?

jaz mam vedno zjutraj sluz po SO zvečer...ker še ven steče tisto kar prejšni večer ni...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2009 21:42:04   
isabeaux
Oj....hmmm...tvoja sluz je bila verjetno spermauser posted image user posted image

Sicer pa je čisto različno...jaz sem imela pred hsc cikluse točne kot ura na 26 dni...pa je bila o včasih 10 dan, drugič 12 dan, tretjič a4 dan...tako da v nekih okvirih že je...

čeprav veš ponavadi če ne opazuješ znakov šele ob prihodu user posted image , ker je o ponavadi 14 do 16 dni pred user posted image

No po hsc, pa se mi je zgodilo, da sem prvi cikel mela o 8 dan cikla, potem 10 dan cikla in sedaj 11 dan....kako bo naprej pa še ne vem...bomo videli....user posted image

vso srečo da ratauser posted image  vsem

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2009 16:51:58   
Hana76
Hvala, isabeaux.user posted image

Današnja testna črtica je bila že malo močnejša kot včeraj, tako da bo po mojem jutri test +, kar pomeni, da bom imela O 17. oz. 18. dan... user posted image

Sem pa imela včeraj zvečer ogromno take prozorne vlečljive sluzi, kar napoveduje O, tako da bomo mogli bit pridni in se imet fejst radi.user posted image

No, uživajte v lepem vremenuuser posted image s fajn ljudmi.user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2009 20:20:11   
ziva1
Mene pa mučijo tile O testi, nikakor mi ne pokažejo druge črtice. Prejšnji mesec sem se testirala od user posted image  dalje pa do 18 dne, pa sem videla samo eno rahlo črtico in to samo en dan (kar pomeni da ni O, če ni druga črtica enako močna kot kontrolna), ta mesec spet pridno delam teste vsak dan od user posted image  dalje pa še nič. Cikluse imam pa 22-25 dni. Nič mi ni jasno, ali ne pokažejo ali pa nimam O user posted image . Grrr sem jezna user posted image . Bt je čudna, iz nje se nič ne da razbrati, sluz je pa je ni, tak da tudi ne morem reči, špikanje v jajčnih pa je prisotno skoraj vsak dan, ena stran bolj kot druga, tak da imam čisto vse zmešano in se nič ne da razbrati po teh znakih za ovulacijo.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2009 22:17:50   
Storžica 81
Punce zanima me ali imate vse to ovulacijsko krvavitev? Meni se nikoli ne pojavi. Boli me pa trebuh in za tem še prsa.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2009 7:47:21   
ziva1
Jaz je še nisem zaznala, vem pa da ni nujno da se pojavi. 

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2009 8:14:49   
ursa30
živa, jaz bi na tvojem mestu obiskala G in mu omenila, da ti testki ne pokažejo  O. naj te pregleda, da ugotovi če imaš O.

storžica, jaz še nikoli nisem imela ovulacijske krvavitve. tudi sluzi imam zelo malo oz skoraj nič, včasih čutim špikanje, ki je vsak mesec različno močno.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.5.2009 10:56:12   
ziva1
Hoj. Vam moram povedati, da se mi je pokazala črtica 14 in 15 dan, sprva malo manj močna, no potem pa je bila ista kot kontrolna. Zgleda, da prejšnji mesec ni bilo ovulacije ali pa sem jo zamudila. Imam pa zgleda pozno ovulacije, če je ta na 15 dan, jaz pa imam cikluse na 23-25 dni. Ponvadi naj bi bila O 14 dan če imaš cikluse na 28 dni, imam prav. V glavnem samo, da je bila user posted image .

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.5.2009 18:55:02   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Hoj. Vam moram povedati, da se mi je pokazala črtica 14 in 15 dan, sprva malo manj močna, no potem pa je bila ista kot kontrolna. Zgleda, da prejšnji mesec ni bilo ovulacije ali pa sem jo zamudila. Imam pa zgleda pozno ovulacije, če je ta na 15 dan, jaz pa imam cikluse na 23-25 dni. Ponvadi naj bi bila O 14 dan če imaš cikluse na 28 dni, imam prav. V glavnem samo, da je bila user posted image .

Živjo...načeloma bi naj bila o 14 dni pred naslednjo M, tako da boš ziher vedla kdaj je, ko bo že mimouser posted image

Če je test pozitiven, potem O zagotovo je, hkrati pa si od tistega dne prištej 14 dni in potem bi mogla biti user posted image takrat...oz. user posted image  tudi takrat, če ni user posted image

Upam da sem bila v pomoč....user posted image

Glede na to, da ta mesec veš kdaj je bila o, pa ti želim da vidiš tudiuser posted image , v kolikor sta user posted image seveda redno ob tem datumuuser posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?