|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija??
13.11.2013 13:07:08   
mlada_mamika
Pozdravljene,

zanima me kakšne sprembre ste ve imele, ko ste imele ovulacijo. Predno sem prvič zanosila, sem točno vedela kdaj imam ovlacijo, špikanje, prozorna vlečljiva sluz. Sedaj po porodu pa je vse tako čudno... Dojila sem 4 mesece, sedaj je že 8 mesecv kar več ne dojim. Septembra sem prenehala z jemanjem KT Logest, da bi ponovno zanosila. Dejansko pa sploh ne vem kdaj imam oz če sploh imam O. Čutim samo neko bolečino sredi cikla v križu kot pms, brez kakršnekoli sluzi. Je lahko to O?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija??
14.11.2013 8:06:55   
lastovica
Mislim, da je kakršno koli obremenjevanje trenutno nepotrebno. Tudi jaz neko obdobje nisem imela sluzi, pa je bilo to kar nekaj let po prenehanju jemanja KT. Kljub temu je G rekel, da je vse ok in tudi na UZ-ju je videl, da je bila O. Telesu pa je tudi dobro pustiti nekaj časa, da se uravnovesijo hormoni po prenehanju jemanja KT, predno začnete delati na user posted image , seveda pa to ni nuja. Sicer pa jaz včasih O čutim kot špikanje v jajčnikih, včasih tega enostavno ne čutim. Sluz je sedaj prisotna, kot sem pa omenila, je bilo obdobje, ko je nekaj mesecev sploh ni bilo. Če ne veš kdaj imaš O, si začni meriti BT. Sicer pa, če boš imela odnose vsak 2 ali 3 dan, potem jo boš pa že "ujela". user posted image

(odgovor članu mlada_mamika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2013 12:53:07   
Amy_Lee
Tudi jaz imam vprašanje glede ovulacije. Ovulacijo čuutim kot špikanje v trebuhu. Bolečine so bol prisotne v levem jajčniku. To traja nekako 2-3 dni. In sedaj mi ni ravno jasno, če ovulacija traja 24 ur... kako potem vem kateri dan je pravi. Sicer imava odnose redne, na 2-3 dni, pa še kr ni ratalo, pa že 1 leto delava na tem. Naj omenim da imam doma 2 letnika, ki je ratal v 8 krogu brez pomoči. Zj pa kr ne gre. Ima katera podobne težave? Ta mesec sem na dnevnem vložku 2 dni pred špikanjem opazila kapljico krvi in to je to. Kaj vse to pomeni? Če ni žensko telo neki najbol zakompliciranega user posted image vedno nekaj proizvajamo in 100 vprašanj imamo user posted image

Ne delaj drugemu tistega, kar sam nočeš, da bi drugi naredili tebi!

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2013 21:57:44   
Anonimen
Sama tudi menim, da je obremenjevanje kaj naše telo to nardi in kaj ne nardi, izguba energije. Sama sem obakrat zanosila ko sem najmanj pričakovala. Ne da je to recept ampak hočem povedat da po mojem mnenju znaki nič ne pomenijo ker itak niso 100 posto.

(odgovor članu Amy_Lee)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Katero ime vam je všeč?
lunca69

Staša (14%)

Žana (29%)

Cynthia (4%)

Neja (52%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!