|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovul test s slino
21.8.2008 13:58:50   
Anonimen
Hojla punce,

danes sem delala test s slino. slino na steklo in pogledala pod mikroskopom. in seveda vidla praprot (več, ne samo enega) user posted image , ki naj bi bil pokazatelj ovulacije oz. plodnih dni.

a je katera ki ima s tem več izkušenj, morda zanosila s spremljanjem le tega? kdaj točno se praprot pokaže? koliko je to zanesljivo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovul test s slino
21.8.2008 14:07:43   
Fargesia
hmmm...jst sem tud tko spremljala, sam nisem zanosila...ampak pri meni so druge ovire)...mislim da se ti praprot pojavi kake dva dni pred O...ne vem pa za ziher.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2008 14:16:40   
Anonimen
kaj za ene ovire, če ni skrivnost? 

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2008 14:16:47   
ella.
hej, Jane Doe, mi je všeč tvoj smisel za humor user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2008 14:17:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2008 14:17:38   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ella.

user posted image user posted image user posted image   kam to paše?

no, jaz mislim da ta praprot kaže plodne dni. upam, da katera kaj več ve, da pove bolj natančno.

< Sporočilo je popravil natka28 -- 21.8.2008 14:18:31 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2008 14:25:28   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kaj za ene ovire, če ni skrivnost? 

sindrom policističnih jajčnikov...in sem brez svojih O tak da ne vem kako mi je lahko kazalo na ovulacijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2008 18:16:57   
pikica36
jaz sem enkrat vprašala pušenjaka kao je sto slino in praprotjo, pa mi je odgovoril da se praprot pokaže zaradi prisotnega hormona estrogena ob ovulaciji. samo, da se kaže praprot precej daljše obdobje kot pa je dejansko ovulacija( včasih tudi 10-12 dni) in ne moreš točno vedet.
jaz si tud včasih spremljal pa se mi res začne kazat tam nekje okoli 10 dneva ciklusa pa traja včasih tud tja do 22-25 dne.
tako da,  to ni najbolj zanesljiva metoda

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2008 18:30:07   
Ylenia
se nisem slisala za tale test s slino, pa sem prebrala mal starih objav. torej, a to zdej prodajajo pri nas al ne? in a lahko kera na netu najde kako to zgleda, si sploh ne predstavlam. a je to navadno stekelce pa povecevalna lupa? nisem si mislila da se v slini kazejo take spremembe. 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2008 19:41:41   
tanja040
F-test je to. Tudi jaz ga uporabjam. Včeraj mi je prvič pokazal praprot, upam da kaj bouser posted image .Drugače se ga pa pri nas ne da več kupiti, kupiš lahko samo urinske teste za enkratno uporabo, F-test je pa večen. Je čisto enostavno narejen,stekelce in lupa in tako stekelce posliniš ali pa namažeš z vaginalno sluzjo in ti pokaže.

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2008 21:08:33   
Ylenia
ce je tko preprosto, mi sploh ni jasno zakaj tega ne prodajajo vec. sej tista ki se ji ne bo dalo ukvarjat s tem orodjem bo itak kupila test ki pokaze crtici!
hm, ja torej ce je vecen, potem to stekelce ni premazano s kaksnimi preparati? se pravi da se to tut vidi pod navadnim mikroskopom?

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2008 21:31:34   
tanja040
Ja seveda si lahko sam svoj mojsteruser posted image . Po mojem mnenju pa testa ne prodajajo več, ker z testi za enkratno uporabo veliko več zaslužilo npr.lekarne, trgovine,....

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2008 21:37:36   
Fargesia
jaz sem si kupila mikroskop v šparu za 50 evrov, ker se teh testov ni dalo dobit, čeprav sem ga naročila...

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2008 21:41:33   
tanja040
A res kje si ga naročila?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.8.2008 12:41:37   
Ylenia
drugace sem pa na netu vidla ful teh testov, jih kar veselo prodajajo, pa ena verzija je celo od clearblue. js res ne vem a pri nas ni se tok povprasevanja al kaj, da majo sam tiste 3 teste v vseh trgovinah skupi.
drugace sem pa privlekla mikroskop pa sem sla gledat... ne se smejat k gre ze men na smehuser posted image user posted image user posted image  kaj vse pocnemo! no sem vidla nekaj praproti ja, sicer ne ful intenzivno. sem pa tut nekje prebrala da je v casu ovulacije res debela praprot, prej in pol je je pa ravno za vzorec, pol v casu menstre je pa spet ful. js mam zdej se 6 dni do menstre in zgleda je to tisto po ovulaciji...
a je kera na ta nacin ze "opazla" nosecnost?

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.8.2008 12:57:47   
Anonimen
ja imaš prav kaj vse počnemo. jaz sem včeraj gledala in vidla praprot, danes spet, je pa danes večji in bolj izrazit.

(odgovor članu Ylenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.8.2008 13:17:37   
Anonimen
kako pa lahko opaziš nosečnost na ta način?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.8.2008 8:58:37   
tanja040
Fergesina, ali si že dobila test, ki si ga naročila???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.8.2008 9:43:48   
Anonimen
jaz imam še kar praprote in to lepo vidne. pa sem imela M 8.8., tako da mi zdaj nič več ni jasno. kdaj praprot zgine?

(odgovor članu tanja040)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.8.2008 10:46:50   
Ylenia
no kot je bilo ze receno, praprot je pred O in po O in ko je O je najvec praproti. najbrz moras pa to en mesec spremljat vsak dan, da bos lahko opazla razliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Zimske počitnice
lola85 RR

Kje se boste potepali med zimskimi počitnicami?

Nikjer, bomo doma (73%)

Gremo smučat/se sankat (14%)

V termah (3%)

Se bomo pustili razvajati pri babicah (5%)

Na morju (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!