|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovul test-je kakšna
8.5.2008 13:20:08   
piamaria
  • ....med vami, ki si je preko tega testa ali z njim pomagala do zanositve in tudi je takrat zanosila...????
  • malo upanja in spodbude prosim no.user posted image

lp Pia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovul test-je kakšna
8.5.2008 13:22:12   
Rakica_80
Lahko si pomagaš s tem, ampak ti svetujem BT, je bolj zanesljiva!
Srečnouser posted image user posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2008 13:22:37   
šnucika
Nisem imela tega,če se ta tako imenuje...ampak drugega.

Porabila sem jih 10 in  niso pokazali ovulacije,zanosila pa sem.
Pa mislim,da jih je kar nekaj, ki jim ti testi niso kazali pozitivno,čeprav je O bila.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2008 14:15:07   
ursa30
jaz sem ovul test nekaj časa uporabljala. pa mi je samo enkrat pokazal ovulacijo, tko da nevem kolk so res zanesljivi. najbol da user posted image  spontano pa čim manj misliš na ovulacijo. jaz sem zdaj ubrala to taktiko, upam se bo čimprej kaj prijelo user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2008 15:23:46   
piamaria
hvala za mnenja in pomoč, bomo videli kako in kaj, so pa res dragi, tako da se jih bom kar ognila ja.user posted image
Držim pesti za vse nasuser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2008 21:33:56   
lucika
midva sva se trudila dve leti. in se je nasla ena na forumu, ki mi je podarila nekaj testov. sem ji hvaležna iz dna srca, ker kar prvi mesec, ko sem jih uporabljala, je uspelo.

so pa ti testi verjetno vsi isti. kot nosečnostni. ko je plus, ga pokažejo, če pa ni pa ne:)

srečno, saj bo....

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2008 9:25:28   
Raguel
Tukaj so mnenja punc čisto deljena:enim je lepo vsak mesec pokazalo O,drugim pa redko ali nikoli.Tako da mislim da je čisto od osebe odvisno,kako reagira na te teste.

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2008 12:30:30   
Hator
Jaz sem ji bolj za foro uporabila, O so mi pokazali, vendar sem si zraven merila še BT in opazovala sluz ter bila pozorna na bolečine. Tako mi je naročil G. Par dni pred O pa sem bila tudi na UZ, kjer mi je G videl tri folikle (jemala sem namreč Klomifen). Na podlagi tega vsega sklepam, kateri dan je bila O, vendar nisem čisto sigurna, ali je bila ned ali pon. To pa niti ni tako važno. Važno, da user posted image v tistem obdobju.

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2008 12:52:31   
šnucika
Včera sem brala Pušenjakove odgovore glede ovulacijskih testov....lahko pokažejo +,tudi če ni O...odvisno od več dejavnikov,med drugim tudi ščitničnih hormonov.Velikokrat pa kaže -,tudi,če ovulacija je.
Tako,da niso dober pokazatelj.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?