|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovul-test
27.11.2006 8:33:07   
Maj75
Živjo!

Sem ravno nekje v dnevih, ko naj bi imela O. Naredila sem dva ovul-testa (enega 10  dan, drugega pa 14 dan ciklusa) in nobenkrat se ni prikazala črtica. Mar to pomeni, da do O sploh ni prišlo? Če pa bi se ozirala po sluzi, pa je bila prava, prozorna in vlečljiva. Kakšne izkušnje imate kaj s temi testi?

Hvala za vaše odgovore in lp,

Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovul-test
27.11.2006 8:36:34   
Anonimen
živjo, svetujem ti, da si pretipaš tudi maternični vrat, če je visoko in je mehak kot ušesni mešiček, potem je v teh dneh O.
sama nisem še delala testov, si raje merim BT in otipujem MV.
Poskusi.

LP

(odgovor članu Maj75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2006 8:38:58   
Maj75
*anc*,

hvala za tako hitri odgovor. Bom poskusila. Jutri imam gin., redni pregled, trudiva pa se šele 4. mesec. Ali naj ji rečem, da me pregleda, če je vse ok, ali celo naredi ultrazvok?

Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2006 8:44:20   
Petraa
namesto da si kaj tipaš in ne vem kaj opazuješ,kupuješ rajši imejat spolne odnose na 2-3 dni,tako ovulacije 100% ne bosta zgrešila.Čist easyuser posted image

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2006 8:51:22   
Maj75
Petraa,

tudi to počneva. In ker se nič ne prime, me pač zanima ali sploh imam O.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2006 9:55:28   
Klarita
No, da ti opišem moje izkušnje. Ta mesec sem delala O teste in sicer nekje vsak 3 dan. Moram še povedat, da se mi je nekak zdelo, da imam O prej, kot po teh izračunih. Torej, ko se imela občutek, da se bo O začela sem naredila test, ampak zjutraj. Bila je rahla črtica, zato sva šla seveda v akcijo user posted image . Bila sva pridna in sva res redno vsak drugi dan. Danes sem naredila spet test in je bila res zelo slabo vidna črtica, tako da je verjetno O počasi konec. Se pa tudi še jaz učim in malo združujem vsa opažanja, odzive telesa in test. Zdaj pa lahko samo še čakam na rezultate....

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2006 10:14:51   
lana38
Ovul test je poz. 48 ur pred O, na sam dan O, ne pokaže več user posted image . Če je bila O 14. dan ciklusa, potem je test poz. na 12. dan.
LP

lana38

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2006 12:10:41   
Maj75
Punce,

hvala za odgovore. Ja, Klarita, res se bo treba še naučiti spoznati svoje telo, ampak saj se vsake stvari učimo. Danes me grozno špika na desni strani, torej, ovulacija verjetno je, samo jaz nisem pravih dni izbrala za test. Vseeno upam, da bo tokrat kaj ratalo, če ne, bova pa še naprej pridna. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2006 12:21:31   
Anonimen
Maj75 torej v akcijo user posted image

(odgovor članu Maj75)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?