|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovul.test
4.4.2008 14:34:51   
Anonimen
če mi test ne pokaže ovulacije v celem mesecu,ali to pomeni da je sploh nimam????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovul.test
4.4.2008 14:37:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če mi test ne pokaže ovulacije v celem mesecu,ali to pomeni da je sploh nimam????
ni rečeno,marsikatera naredi o-test,pa je skoz negativen,rezultat je pa user posted image  user posted image user posted image user posted image
kolk sem brala po forumu,ti testi niso preveč zanesljivi.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2008 14:45:01   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

lahko da je ne zazna, lahko da je test narobe, nekje je ena pisala o teh testih, da ne smejo biti na vročini.
ma ziher maš ovulacijo.
jaz sem tudi te teste delala, sam zdj mi jih je zmanjkal pa sem zdaj dva dni zapored imela 2 črtici, ampak v skladu z navodili user posted image ,

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2008 15:45:29   
reckova
No sem si kupila te teste. Zdaj pa me zanima na koliko časa ste jih delale? V navodilih je da če je negativno pol v naslednjih 36 urah ne bo ovulacije. Torej najboljše, če naredim spet v četrtek...danes je negativen. Ejte babe, to je cela znanost s temi testi.
Sem si jih kupila da vidim, če imam res takrat ovulacijo ko bi jo naj imela....sej ne vem no.
Aja pa pijem krvomočnico....mislim, da se je želja po seksu povečala odkar pijem ta čaj user posted image . A ima še katera take izkušnje?
No v glavnem imejte se........

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?