|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroski zobozdravnik Celje
7.1.2010 18:31:51   
ljubecna1
ali katera ve za vredi zobozdravnika v zd celje.hvala.lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroski zobozdravnik Celje
7.1.2010 19:35:13   
madela
Mi hodimo k dr. Marti Tome,(v isti ordinaciji dela tudi dr. Škapinova) in sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu ljubecna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2010 21:33:28   
Janeja
Jaz Leo tudi vozim k dr. Tome. Super zobozdravnica, priporočam. Žal pa ima samo manjše otročke in me je kar strah, da mi bo naslednji teden na kontroli rekla, da je Lea že prevelika za k njej.

Starejšega sina vozim pa h dr. Vizjaku, ki je tudi super.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2010 22:49:04   
Jančika_
Z obema omenjenima imamo super izkušnje. Prej smo bili pri Tometovi, zdaj pri Vizjaku, oba lahko samo pohvalim. Je pa Tometova za tamale, torej do treh let, Vizjak pa od treh let naprej.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2010 7:25:48   
Gordana-3
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Z obema omenjenima imamo super izkušnje. Prej smo bili pri Tometovi, zdaj pri Vizjaku, oba lahko samo pohvalim. Je pa Tometova za tamale, torej do treh let, Vizjak pa od treh let naprej.

tud mi tako. edino če ima otrok kakšne težave z zobmi, potem je lahko dlje časa pri tometovi. naša laura je bila pri njej do 5. leta, zito - mlajšo pa je skenslala pri treh letih. sedaj smo pri vizjaku, jaz ga še nisem videla, ker je punce k njemu peljala moja mama, ampak pravi, da je prijazen, lep, simpatičen ... user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2010 20:52:30   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Je pa Tometova za tamale, torej do treh let, Vizjak pa od treh let naprej.

Uf, potem bo pa Lea naslednji teden res verjetno zadnjič pri Tometovi. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?