Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otrokom prijazne gostilne in restavracije 18.12.2004 16:58:13
|
|
|
|
india
|
Mineja, kje, v katerem kraju? Pa kakšna hrana naj bi bila?
|
|
|
|
otrokom prijazne gostilne in restavracije 18.12.2004 19:38:55
|
|
|
|
Jančika_
|
V Celju je gostilna Francl, ki ima super hrano in otroško sobo z igrali in previjalno mizo. Tudi zunaj je nekaj igral. V Grižah pri Žalcu je pizzerija Verdi Verdi, ki ima veliko otroško osobo z ogromnim televizorjem, zunaj ima tudi igrala (pizze so pa itak najboljše daleč okoli). Nimajo previjalne mize, ampak jaz previjam kar na tleh otroške sobe, ker imajo itison, not pa se ne sme hoditi s čevlji. Enkrat, ko je bila otroška soba polna, sem malega previla kar na klopi za mizo (v kotu), pa se ni noben usajal. Velikokrat imajo zabave za otroške družbe. To je pa mislim da tudi skoraj vse, kar se tiče Celja in okolice. Če ve katera še za kaj, pa prosim z besedo na dan!
|
|
|
|
otrokom prijazne gostilne in restavracije 18.12.2004 19:39:00
|
|
|
|
Gina
|
Hi, hi....Mc Donalds ( ne gledajo grdo, imajo igrala, stolček za hranjenje...). V Lj. Jurman v Fužinah, ali pa v Evro parku - na vrhu. Sicer pa mi res skoraj ne hodimo z otroki ven jest. LP:)
|
|
|
|
otrokom prijazne gostilne in restavracije 19.12.2004 16:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
V Kranjski Gori smo bili lih prejšen vikend zelo lepo sprejeti v Papa Joe. Zlo prijazni do :duda:. Celo liziko je dobil :bravo:
|
|
|
|
otrokom prijazne gostilne in restavracije 20.12.2004 9:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pizzerija Bof v Kranju. Je velik prostor, imajo pa tudi mizico z lego kockami in stolčke okoli. To je zaenkrat edina restavracija, na katero smo naleteli, da ima tudi notri poksrbljeno za otroke. Logično, da otroci ne morejo sedeti pri miru za mizo! Takih z zunanjimi igrali je kar nekaj, za tiste, v katerih pa tudi pozimi lahko v miru poješ, bi pa tudi jaz še rada zvedela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?