Tulipan88
|
hvala za odgovore že sedaj mož ob popoldnevih ko pride domov, hčeri ponuja hrano, jaz se takrat odstranim iz prostora, in zaenkrat tudi pri njem ni uspeha. hči se je prve mesece dojila zelo pogosto, tudi na pol ure, imeli smo kar precej težav, sedaj se doji na 2.uri nekje, spi od 20.ure zvečer - 5.ure zjutraj, mogoče se kdaj zgodi da se zbudi za dojenje, ampak zelo redko. tako da ko bom zjutraj takoj podojila preden grem v službo, in tako bo jo mož imel do 17.ure popoldan ko bom prišla domov, hči bo šla v vrtec, ker zasebno varstvo je tukaj pri nas 10.krat dražje kot bom plačevala vrtec, in babice, tetk za varstvo nimamo tako da če mi ne uspe do 11.meseca, ko bo tudi možu potekla porodniška, ne vem kako bomo, ker mož bo šel nazaj v službo. Hči pa definitivno v vrtec. Preizkusila sem že vse mogoče, ampak vse 'mehkejše' variante ne funkcionirajo, sedaj sem pristopila zelo strogo, da vztrajam, da pije sam nesladkan čajček in vodo po kozarčku, če opišem rutino.... jo recimo podojim 4.krat od zjutraj od 5.ure do poldneva, nato dobi kašico kao za kosilo, in če je treba pol naprej cel popoldan ponujam samo kašico, proti poznemu popoldnevu jo nato podojim in pred spanjem jo spet podojim. ampak gospodična je raje lačna kot da je kašico, vem da ne smem zdaj popustit, ker če ne bomo imeli velik problem. me pa zanima kako ste se drugi tega lotili, ker imam tak beden občutek da sem preveč zahtevna do hčere, ampak po drugi strani, pa imamo lahko kup težav pol z uvajanjem v vrtec, hči se lepo redi, se je skozi lepo redila, tako da me ne moti če bo zaradi uvajanja GH kaj izgubila, od protesta, ah ko bi le jedla. ni mi pa jasno zakaj ne mara sadja, ki je sladko, a ni ponavadi tako da imajo otroci raje sadje kot zelenjavo
|