|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok v vrtcu v drugi občini
5.5.2008 11:00:33   
polona25
Zanima, me če ima kdo otroka v vrtcu v drugi občini in kakšno točkovanje uporabljajo v vrtcih (pri sprejemu) za občane in neobčane?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok v vrtcu v drugi občini
5.5.2008 11:22:37   
srki
Jaz sem ga imela nekaj časa. Po mojem je vse odvisno od občine do občine. Jaz ne vem, kakšne kriterije so imeli, vendar sem mesto takoj dobila. Mogoče bi poklicala v dotični vrtec in jih vprašala, kakšne kriterije imajo. Nekatere občine dajejo prednost svojih otrokom. Jaz sem imela verjetno srečo, da je bilo še prostih mest.

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2008 11:24:44   
Gordana-3
tud mi smo imeli srečo, in smo mesto dobili takoj, smo šli vprašat sredi junija, ko je bilo že konec vpisov. eno mesto so imeli še prosto. smo pa plačevali nekje 9% več, ker nismo bili iz domače občine.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2008 11:33:57   
srki
Meni se zdi, da smo imeli isto ceno. Samo, od prijave pa do dejanskega prihoda v vrtec smo plačevali vsak mesec rezervacijo, ki je znašala bivših 3000 sit, ob prvem plačilu pa so nam odšetli to razliko.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2008 11:38:37   
polona25
Saj drugač to ni panike kolk je za plačat. Jezi me samo, ker so spremenili točkovnik in zdaj dobiš 40 točk, če si iz iste občine. Vse ostalo pa se točkuje z 10 točk ali še celo manj.
Pri meni en otrok že obiskuje ta vrtec in to je v tej občini vredno le 3 točke.  Pol pa dobimo še 10 točk ker smo zaposleni.
Še 3 leta ne bom zbrala tolk točk, kot jih nekdo dobi če je doma iz te občine. Za prednostno listo pa se dobi tud sam 10 točk . Tko da ne vem kaj naj naredim. Zdaj me pa zanima, če majo vse občine tolk butast točkovnik.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2008 12:15:26   
srki
Priznam, da prvič slišim za ta točkovnik. Verjetno je to tam, kjer je veliko povpraševanja po vrtcih in kjer dajejo prednost otrokom iz iste občine.

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2008 13:00:55   
frutka_
Pri vpisu v vrtec imajo prednost lokalci. To je res. Veliko pa je odvisno od občine kjer ste prijavljeni. Recimo. Če si prijavljena v Radgoni in boš otroka vozila v vrtec v MB boš poračunana po MB lestvici ampak ker nisi rezident MB občine imate svoje plačilne razrede.
Poleg tega recimo MB nudi med počitnicami za 4-tedensko odsotnost 30%cene. Če tvoj hodi iz Radgone v MB je odvisno od tvoje občine ali bo krila to razliko ali ne. Ampak konkretno za Radgono vem, da lani ni dala nič. Torej, če je otrok bil v vrtcu ali ne si plačala polno ceno. Medtem ko sem jaz za svojega ob 4-tedenski odsotnosti plačala le 30% cene.
Upam, da ti je razumljivo.
Pozanimaj se pri svoji občini. Res je različno od občine do občine.

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2008 13:07:52   
srki
Ja, glede tiste odsotnosti, kot je napisala Frutka, je bilo tudi pri meni tako. Otroci te občine so to lahko koristili, medtem ko mi, ker nismo bili njigovi občani, ne. Sedaj, v tem vrtcu, ko smo pa prav občani, pa na žalost te možnosi nimamo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2008 13:21:05   
Maleal
V drugi občini plačaš vrtca več za 20%.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2008 19:08:39   
manuela1978
Ker sprašuješ okrog točkovanja, ti lahko povem  tole;
Danes sem ravno bila  v vrtcu saj sem našega drugega junaka vpisovala v vrtec - jaslice in nismo iz te občine. Žal izgubimo 25 točk ker nismo iz njihove občine-.

Torej če si spraševala po točkah je  (25)user posted image

lpuser posted image

http://marsel-misel.moj-album.com/

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2008 20:29:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Odvisno od občine.
Ko je bila moja hči v vrtcu v drugi občini, je naša primarna občina (v kateri smo živeli) plačevala tej občini 20%. Vse je stvar dogovora med občinama.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2008 20:48:26   
Nia30
Pri nas je tako, da imajo prednost otroci iz matične občine, šele nato otroci iz drugih občin.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.5.2008 21:03:03   
sazi
Torej če si spraševala po točkah je (25)

V MOL pa je to 40 točk.

(odgovor članu manuela1978)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.5.2008 23:17:18   
helena27
MaecelAlina - če v drugi občini plačuješ 20 % več -
Ali potem od matične občine dobiš povrnjeno 20 % na računa tega ker doma nisi dobila vrtca?

lp

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.5.2008 9:00:58   
frutka_
Helena odvisno je od vaše občine. MB občina VSAKEMU staršu, s stalnim  prebivališčem v MB,  pri plačilu odšteje 20%.  In občiajno druge občine  tega denarja ne vračajo.
V primeru, da bi otroka vpisala v svoj/lokalni vrtec, bi (spet odvisno od občine) upoštevali pri plačilu ali dajo kaj poleg ali ne.
Vseeno vprašaj v vrtcu kamor si ga vpisala.

(odgovor članu helena27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.5.2008 11:47:55   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Odvisno od občine.
Ko je bila moja hči v vrtcu v drugi občini, je naša primarna občina (v kateri smo živeli) plačevala tej občini 20%. Vse je stvar dogovora med občinama.

Tudi jaz nisem več plačevala, ampak tako, kot so plačevali njihovi občani.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?