|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok se boji zdravnikov
3.10.2006 11:54:30   
dana
Naš 20 - mesečnik se grozno boji zdravnikov ali sester oz. vseh neznanih ljudi v belem. Se mi zdi, da zaradi tega ker je bil v roku enega meseca dvakrat pri zdravniku, in so mu enkrat vzeli kri iz prstka, drugič je bil pa cepljen. In zdaj samo v ZD stopimo in da vidi kakšno sestro v belem že joka. Zadnjič je bila pri tašči na obisku ena prijateljica in je bila oblečena v beli majici. Samo da jo je videl je začel jokati, tako da ji je dala en pulover da se je preooblekla, potem je blo pa v redu.

Včeraj sva imela prelged pri zobozdravniku, pa mu je samo zobke pogledala, tamali pa jokal user posted image user posted image user posted image  

Kako naj ga rešim tega strahu pred zdravniki?

Pa oprostite ker sem se toliko razpisala...

lp dana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok se boji zdravnikov
3.10.2006 12:11:50   
BLAŽIKA
Tudi pri nas ni smela videti nikogar v beli majici, ker je bila par dni pred tem cepljena. Mi pa smo imeli čez 14 dni krst in je boter imel belo srajco, da ti vidiš kako je mala začela delatuser posted image . No pa je čez čas pozabila in sedaj ni več joka.user posted image user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2006 12:58:51   
dana
No, jaz tudi upam, da nekaj časa ne bomo šli k zdravniku, da bo malce pozabil.... ampak naš je star 20 mesecev in se mi zdi da ima za take stvari zelo dober spominuser posted image ..

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2006 13:46:42   
muki1
Lahko mu kupiš set Moj mali zdravnik, ali kak se že reče. Notri je stetoskop, pa inekcija, pa še par stvari, ki jih imajo zdravniki in se igrata včasih zdravnike. Poslušata medvedkom srček, mu povijeta nogo, data eno inekcijo v rit....

Ali pa kupiš kakšno knjigico, pa mu z prebiranjem le-te približaš ta poklic.

Pri nas je tudi bila panika, ker sem jo ponavadi zvlekla k zdravniku, ko je bila res bolna, pa vročična in sama sebi odveč. Sicer na belo barvo ni imela takih reakcij, na zdravstveni dom pa skoraj. Zdaj je že dobro, se pa veliko igramo zdravnike, tak da mislim, da ji to pomaga. Je že kar tečna, ko petič na dan pride k meni z kakšno punčko in z  zaskrbljenim obrazom reče; vročino ima user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2006 16:38:36   
StBarbara
Naš se še pri 27 mesecih boji zdravnika. Ima tako slabo izkušnjo z njimiuser posted image  .

Jaz mislim, da je nasvet od MUki 1 vredno probat pa bomo videli kaj bo.

lpuser posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2006 19:27:04   
al1*
Pri nas je tudi palila finta z otroškim zdravniškim kompletom. Nekaj časa je vsem poslušala srček, pa mi njej pa v ušesa nam je gledala.. In res je naslednjič tudi pri zdravniku bilo brez solz. 

lp

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2006 7:28:30   
dana
Bomo poskusili, se mi zdi dobra ideja od Muki1.

lp dana

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2006 22:18:51   
mika
Dana, res je najbolje, da kupiš set za zdravnika, mogoče bo pri vas pomagalo. pri nas ni. če si dam stetoskop gor in očala, da bi se igrali, se še mene bojiuser posted image . edino medvedek je lahko zdravnik, verjetno zato, ker je tiho in ji ne teži da bi ji srčka poslušal. jaz o teti zdravnici niti pisniti ne smem, pa žeuser posted image user posted image user posted image  in se dere noces, noces....... stara  je 21mes.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Dodatna ponudba
Janci F

Katero izmed ponujenih storitev bi izbrali, če bi vam vaš vrtec ponujal:

- Varstvo otrok na domu, ko je vrtec zaprt (renta varuška) (21%)

- Prevoz otrok na želeno lokacijo (baby taxi) (8%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, med dnevnim varstvom (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (39%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, po zaprtju vrtca (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (18%)

Organiziranje rojstnih dnevov in drugih praznovanj (5%)

Nobena od ponujenih storitev me ne zanima (10%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!