Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otrok s starimi starši čez mejo.. 25.7.2005 21:53:05
|
|
|
|
Maxica
|
Hm, včasih se je na UE dobilo eno tako potrdilo, da starši dovolijo otroku, da gre s "tujimi" osebami čez mejo. Ampak to je bilo še takrat, ko sem bila jaz toliko stara, da sem to potrebovala. Ne vem, morda se to še dobi. Pozanimaj se malo tam.
|
|
|
|
otrok s starimi starši čez mejo.. 25.7.2005 21:57:18
|
|
|
|
anajmad
|
Greš na UE,rečeš za potrdilo da tvoj otrok lahko gre sam čez mejo.Plačaš men se vsaj zdi 150 SIT in je stvar urejena. en lp:morje:D.
|
|
|
|
otrok s starimi starši čez mejo.. 25.7.2005 22:13:52
|
|
|
|
tilka
|
Ja, na upravni enoti, tam kjer izdajajo osebne izkaznice greš po pisno dovoljenje.
|
|
|
|
otrok s starimi starši čez mejo.. 25.7.2005 22:14:06
|
|
|
|
Anja
|
170 sit ;) se da in potrebujes OI od otroka in od osebe, ki ji je otrok zaupan , in to je to :) ...aja, pa malo cajta, da stojis ko hepan v vrsti... :(
|
|
|
|
otrok s starimi starši čez mejo.. 25.7.2005 22:14:09
|
|
|
|
Anja
|
170 sit ;) se da in potrebujes OI od otroka in od osebe, ki ji je otrok zaupan , in to je to :) ...aja, pa malo cajta, da stojis ko hepan v vrsti... :(
|
|
|
|
otrok s starimi starši čez mejo.. 26.7.2005 8:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......