inna7
|
veliko mišljenj ste mi poslali, hvala vam da vam lahko zaupam svojo zgobo, mi je veliko lažje, ko se lahko z nekom pogovarjam, tudi če mi vse vrstice niso zmeraj všeč veliko je mnenj, ja smo si ljudje različni, enim moškim je pa ravno želja spoznat žensko, ki si želi otroke... sama nočem izpasti kot nek egoist, nikakor, vendar imam pa željo že od prej, dolgo let, imeti otroka, saj imam čudovitega že sedaj, kako me včasih razveseli in nasmeje, kako si z njim zapolnim čas, kako je lepo gledati risanke, se igrati človek ne jezi se, igrati s kockami... najbolj pa je zabavno na morju, ko je na vrsti potapljanje, obmetavanje z mivko in te stvari zbujajo v meni željo po še enem otroku, saj je prvi že star 9 let in se že igra po svoje, meni pa je všeč skrb za malo kepico, ki hrepeni po maminem naročju in mamini ljubezni, pa potem ko odrašča, ko se uči... ko vidiš po 9 letih, kako čudovitega otroka imaš, kako je priden v šoli...ja samo samo od sebe se ni naredilo tako, za to je potreben trud, veliko truda, a če je želja in sanje močna, se vse to doseže. in potem je kot pikico na i še ljubezen boljše polovice... uh kako lepo je lahko življenje... koliko takšnih staršev bi moglo biti, ki imajo po 2, 3 otroke, pa niso taki problem bi moj partner rešil že na začetku, s tem da bi mi dal jasen ne za otroke, jaz bi si zagotovo našla drugega, ne pa da je izjavil o tem še nisem razmišljal, zame pa je vedel in sem mu tudi jasno dala vedeti da si želim otrok, zakaj pa potem takrat ni ukrepal. Šele pred enim letom sva zopet načela temo, ko sva bila že močno navezana, vsi ti lepi trenutki...mi je rekel da si tega ne želi. Potem za nekaj časa vse obmolkne, dokler spet ne nanese tema o otroku...ki se vrti v zaačranem krogu se skregava in sva en dan zase in potem se zopet najdeva, ker ne zdrživa eden brez drugega težke so takšne odločitve, zato sem se obrnila na vas, nakako pa me je prešinila misel, mogoče pa moj gospodič potrebuje čas, da se mi prepusti zaupa? Da mu ne ponovim svoje stare zgodbe. Kaj mislite? Lepa misel tehnofila- Problem je najti funkcionalno odraslo osebo, vsaj v tej meri odraslo da je zmožna presegati konflikte. Vse preveč je odraslih s potrošniško osebnostjo, t.j. da v primeru da mu izdelek ne paše, vzame s police drugega (partneja, partnerko), ker mu itak predstavljajo samo nekaj za zadovoljitev svojih potreb (socioloških, čustvenih, telesnih).
|