Anonimen
|
veronica- ne ni tako,kot si razumela,da nočejo mene zraven zato,da bi se koruznik več ukvarjal s svojim sinom,ampak preprosto zato,ker me ne marajo.tudi če nas ni doma,se koruznik uleže na kawč in spi ali gleda tv,mali se igra s kockami.kaj bi bilo drugače,če bi bile me3 doma? mali prihaja velikokrat k babici in dedku (živimo v isti hiši),tudi ko koruznika ni doma.in NIKOLI ne dovolijo,da bi prišel k nam3. ko se recimo srečamo pred hišo in poklepetamo,šolarka in sta ga vedno ful veseli,ga dedek prime za roko in odvleče stran.tukaj se vidi,da ne dovolijo,da je z nami3. razlika v letih je pavno prav,da bi vse štimalo.šolarka je dovolj velika,da razume in se prilagaja,on je tudi že dovolj velik,da bi vse zaštekal,tamala je pa še toliko mala,da ne šteka nič in ji j evse kul. sej tudi je vse štimalo na začetku.sva ful dobro furala zadevo,so se otroci ful razumeli,smo bili ful skupaj in vse... dokler se niso mamica,in moja tašča in tast odločili to uničit. nekaj časa sem še požirala,ko pa je začel mali prihajat k nam in mi začel:mamica je rekla,da mora to biti tako,da to moraš narediti tako,da mora tata to in to... ali pa :je rekla babica... ok halo,kdo pa so,da bojo oni meni ukazovali,kako naj živim? sem se trudila ga vklopiti v našo družino,mu dati vedeti,da je član,da je naš,da ga imam enako rada kot šolarko in ,samo ne po njihovem načrtu. in vsakokrat ko je prišel,smo morali spremeniti način življenja in delati vse tako,kot je hotel on oz. njegova mamica ali babica,... sej bi se mi zmešalo! in mojim puncam tudi. sej smo se mu prilagajali,samo,da bi pa tiste dni,ko je bil pri nas totalno spremenili način in pravila... e,ni se izšlo. mali pride,se pozdravimo,potem kam gresta koruznik in on,včasih odpeljeta še šolarko in . jaz mislim,da se koruznik še premalo vidi z malim,samo kaj,ko se mu ne da...pravi,da nima časa,potem pa sedi v kantini s prijatelji... včasih tudi me nismo lih wonderwoman,a?
|