Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 14:27:58
|
|
|
|
leo**tia
|
vprasam pa tudi zato ker sodeda ima 4mescno pupo samo v kratkem bodiju,hlacah in nogavickah...moja pa v kratkem bodiju=majca cez,hlace in nogavice
|
|
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 14:29:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia a bi oblekle majico na naramnice cez 1leto staremu otroku__meni mama vedno pravi naj ji oblecem,ker je kao marija odprla zemljo in pol lahko hodis tudi bos..tako je ona nas oblacila ze zgodaj kratke rokave.jaz pa ne vem no,niti v kratkih rokavih je se nimam ceprav je tu pri nas cez 25stopinj...imamo 3terase,2odprte in eno zaprto,na odprtih je res da bi gol hodil,cel dan sonce,vecinoma smo na zaprtoj tam pa je glih za kratke rokave,pa se to mi je zdaj mrzlo...5letnik je ze v kratkih hlacah pa pravi da mu je vroce..sam za tamalo ne vem sploh vec kak naj jo oblecem kako si pa ti oblečena?? ravnaj se po sebi.. naš je star 2 l. pa je že v kratkih rokavih in kratkih hlačah
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 14:32:55
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Men se še ne zdi niti za majco brez rokavov, niti za biti bos. Sploh če v senco stopiš, ne. Sicer pa ne vem iz kje si in koliko imate vi toplo. Najbolje, da se sama tako oblečeš, in si pri miru ene pol ure - pa boš videla, če te zebe ali ne. Mogoče bi za večje mulce, ki itak non stop skačejo, taka kombinacija še bila. No, včeraj po 16ti so bili recimo vsi otroci na igrišču še v dolgih rokavih. Tko da...
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 14:40:06
|
|
|
|
ledenaa
|
Definitivno ni še za kratke rokave in kratke hlače
|
|
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 14:46:06
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Men se še ne zdi niti za majco brez rokavov, niti za biti bos. Sploh če v senco stopiš, ne. Sicer pa ne vem iz kje si in koliko imate vi toplo. Najbolje, da se sama tako oblečeš, in si pri miru ene pol ure - pa boš videla, če te zebe ali ne. Mogoče bi za večje mulce, ki itak non stop skačejo, taka kombinacija še bila. No, včeraj po 16ti so bili recimo vsi otroci na igrišču še v dolgih rokavih. Tko da... pri nas je v senci 27 stopinj na terasi..s hrvaskega kraja smo..lih zato,nasa 13mesecnica je skoz v pogonu in ji je v dolgi majici ocitno vroce..jaz sem ze od marca v kratkih rokavih in dolgih hlacah,,no zdaj mam majico na naramnice ...pravim najhuje je to da skace sem in tja in ji je vroce,pa je cel cas v senci
|
|
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 14:53:35
|
|
|
|
Ribica **
|
Pa ji daj bodi s kratkimi, ne. Jaz imam kratke rokave, ampak ko zacne pihat, si oblecem tanek pulover cez, pa tudi vcearaj med 19. in 20. ni bilo nic kaj vroce v LJ.
|
|
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 15:28:09
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Pa ji daj bodi s kratkimi, ne. Jaz imam kratke rokave, ampak ko zacne pihat, si oblecem tanek pulover cez, pa tudi vcearaj med 19. in 20. ni bilo nic kaj vroce v LJ. vem da zvecer ni vroce,,govorim za uro med 10 in 17......mi smo cel dan zunaj,,in to ko je vroce,sam dobro da smo na terasi,in nismo na soncu
|
|
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 19:26:33
|
|
|
|
Najaa
|
Kot je ena rekla, se ravnaj po sebi. Če ste ob 12h vzunaj na najhujšem soncu, se bo otrok v dolgih rokavih seveda skuhal, sploh če imate 27 stopinj. Na celini se meni še ne zdi za kratke majice in rokave. Moja 14m je imela danes body z dolgimi in čez kratke rokave in ene tanke bolj poletne hlače pa ji ni bilo vroče.
|
|
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 19:32:12
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Definitivno ni še za kratke rokave in kratke hlače a da danes ni bilo za kratke rokave in hlače? ne, prav maš....ko je 28 ali 29 stopinj smo mi navadno že v kopalkah....
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 19:34:39
|
|
|
|
tasa_m
|
leo*tia ravnaj se po sebi, če se tebi zdi vroče je verjetno tudi njen. Jaz imam stalno zraven kako mikico zanjo in če imam občutek,da jo zebe, ji to oblečem.
|
|
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 19:38:02
|
|
|
|
ellie
|
Jaz sem danes imela malega (3 mesece) samo v bodiju...tako da je imel čisto gole nogice. Ker je bilo dovolj toplo, da bi jaz bila v kopalkah tako da ne mislim njega mučit preveč oblečenega.
|
|
|
|
RE: otrok in majica na naramnice 30.4.2010 22:26:07
|
|
|
|
leo**tia
|
je bila danes samo v bodiju s kratkimi,tanke hlacke,in ji je se vedno bilo vroce,tudi ob 18uri..ob 19 sem ji samo majico gor dala in je do 21ure bila na terasi,,,sedaj pa spancka
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?