|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok in majica na naramnice
30.4.2010 14:16:09   
leo**tia
a bi oblekle majico na naramnice cez 1leto staremu otroku__meni mama vedno pravi naj ji oblecem,ker je kao marija odprla zemljo in pol lahko hodis tudi bos..tako je ona nas oblacila ze zgodaj kratke rokave.jaz pa ne vem no,niti v kratkih rokavih je se nimam ceprav je tu pri nas cez 25stopinj...imamo 3terase,2odprte in eno zaprto,na odprtih je res da bi gol hodil,cel dan sonce,vecinoma smo na zaprtoj tam pa je glih za kratke rokave,pa se to mi je zdaj mrzlo...5letnik je ze v kratkih hlacah pa pravi da mu je vroce..sam za tamalo ne vem sploh vec kak naj jo oblecemuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok in majica na naramnice
30.4.2010 14:27:58   
leo**tia
vprasam pa tudi zato ker sodeda ima 4mescno pupo samo v kratkem bodiju,hlacah in nogavickah...moja pa v kratkem bodiju=majca cez,hlace in nogaviceuser posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2010 14:29:16   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

a bi oblekle majico na naramnice cez 1leto staremu otroku__meni mama vedno pravi naj ji oblecem,ker je kao marija odprla zemljo in pol lahko hodis tudi bos..tako je ona nas oblacila ze zgodaj kratke rokave.jaz pa ne vem no,niti v kratkih rokavih je se nimam ceprav je tu pri nas cez 25stopinj...imamo 3terase,2odprte in eno zaprto,na odprtih je res da bi gol hodil,cel dan sonce,vecinoma smo na zaprtoj tam pa je glih za kratke rokave,pa se to mi je zdaj mrzlo...5letnik je ze v kratkih hlacah pa pravi da mu je vroce..sam za tamalo ne vem sploh vec kak naj jo oblecemuser posted image user posted image

kako si pa ti oblečena?? ravnaj se po sebi.. naš je star 2 l. pa je že v kratkih rokavih in kratkih hlačah

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2010 14:32:55   
K_a_t_i
Men se še ne zdi niti za majco brez rokavov, niti za biti bos. Sploh če v senco stopiš, ne. Sicer pa ne vem iz kje si in koliko imate vi toplo. Najbolje, da se sama tako oblečeš, in si pri miru ene pol ure - pa boš videla, če te zebe ali ne. Mogoče bi za večje mulce, ki itak non stop skačejo, taka kombinacija še bila. No, včeraj po 16ti so bili recimo vsi otroci na igrišču še v dolgih rokavih. Tko da...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2010 14:40:06   
ledenaa
Definitivno ni še za kratke rokave in kratke hlače

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2010 14:46:06   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Men se še ne zdi niti za majco brez rokavov, niti za biti bos. Sploh če v senco stopiš, ne. Sicer pa ne vem iz kje si in koliko imate vi toplo. Najbolje, da se sama tako oblečeš, in si pri miru ene pol ure - pa boš videla, če te zebe ali ne. Mogoče bi za večje mulce, ki itak non stop skačejo, taka kombinacija še bila. No, včeraj po 16ti so bili recimo vsi otroci na igrišču še v dolgih rokavih. Tko da...

pri nas je v senci 27 stopinj na terasi..s hrvaskega kraja smo..lih zato,nasa 13mesecnica je skoz v pogonu in ji je v dolgi majici ocitno vroce..jaz sem ze od marca v kratkih rokavih in dolgih hlacah,,no zdaj mam majico na naramniceuser posted image ...pravim najhuje je to da skace sem in tja in ji je vroce,pa je cel cas v senci

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2010 14:53:35   
Ribica **
Pa ji daj bodi s kratkimi, ne. Jaz imam kratke rokave, ampak ko zacne pihat, si oblecem tanek pulover cez, pa tudi vcearaj med 19. in 20. ni bilo nic kaj vroce v LJ.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2010 15:28:09   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Pa ji daj bodi s kratkimi, ne. Jaz imam kratke rokave, ampak ko zacne pihat, si oblecem tanek pulover cez, pa tudi vcearaj med 19. in 20. ni bilo nic kaj vroce v LJ.

vem da zvecer ni vroce,,govorim za uro med 10 in 17......mi smo cel dan zunaj,,in to ko je vroce,sam dobro da smo na terasi,in nismo na soncuuser posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2010 19:26:33   
Najaa
Kot je ena rekla, se ravnaj po sebi. Če ste ob 12h vzunaj na najhujšem soncu, se bo otrok v dolgih rokavih seveda skuhal, sploh če imate 27 stopinj. Na celini se meni še ne zdi za kratke majice in rokave. Moja 14m je imela danes body z dolgimi in čez kratke rokave in ene tanke bolj poletne hlače pa ji ni bilo vroče.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2010 19:32:12   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

a da danes ni bilo za kratke rokave in hlače?

ne, prav maš....ko je 28 ali 29 stopinj smo mi navadno že v kopalkah....

...vox populi...

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2010 19:34:39   
tasa_m
leo*tia ravnaj se po sebi, če se tebi zdi vroče je verjetno tudi njen. Jaz imam stalno zraven kako mikico zanjo in če imam občutek,da jo zebe, ji to oblečem.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2010 19:38:02   
ellie
Jaz sem danes imela malega (3 mesece) samo v bodiju...tako da je imel čisto gole nogice. Ker je bilo dovolj toplo, da bi jaz bila v kopalkahuser posted image  tako da ne mislim njega mučit preveč oblečenega.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2010 22:26:07   
leo**tia
je  bila danes samo v bodiju s kratkimi,tanke hlacke,in ji je se vedno bilo vroce,tudi ob  18uri..ob 19 sem ji samo majico gor dala in je do 21ure bila na terasi,,,sedaj pa spanckauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.5.2010 9:18:58   
Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

a da danes ni bilo za kratke rokave in hlače?

Joooj, ja, tega pa tudi jaz ne razumem.

Kdaj pa je potem za kratke hlače in majice s kratkimi rokavi?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?