Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otrok in kreganje med starši 2.12.2004 13:08:12
|
|
|
|
limaš
|
če se le da se izogibajte takih situacij pred otročkom, drugače pa mu boš pri tej starosti težko razložila kaj je bilo, sicer se pa čez par tednov tega ne bo več spomnil:bravo:, v kolikor te stvari niso stalnica:(( :rozica:...čim več stiskanja in lubčkanja...:rozica:
|
|
|
|
otrok in kreganje med starši 2.12.2004 13:09:48
|
|
|
|
Lunca1
|
Enkrat sem gledala en prispevek na to temo, pa je bilo rečeno da je problem v tem ker otrok vidi samo prepir, sprave pa dostikrat ne. tako on v bistvu ne ve da je spet vse ok. Se je treba očitno tudi pobotat pred njim. lp Lunca
|
|
|
|
otrok in kreganje med starši 2.12.2004 20:38:26
|
|
|
|
sonja-10
|
Tako je kot pravi Lunca, pobotat se morata pred njim. Vedno ne bo šlo brez prepirov (seveda ne grobih), otroci zelo čutijo napetost med staršema, še huje je, če nekdo vedno odhaja, da se ne bi prepirali. "Pošten" prepir in potem sprava, pa otroku ne bo škodil, če ne bo vsak dan na tapeti. V družini, ki otroku daje dovolj ljubezni in se otrok počuti varno, kakšen prepir ne bo pustil posledic. Bo pa otrok prizadet, če se starša nimata več rada, če se ne spoštujeta in če med njima ni več ljubezni, pa čeprav ne pade niti en prepir. Na ljubezen! Varja
|
|
|
|
otrok in kreganje med starši 2.12.2004 22:37:05
|
|
|
|
Anja167
|
Meni se tudi zdi, da včasih lahko kakšna trša beseda pade, saj ne moremo biti vedno tiho in nasmejani in dobre volje. Pomembno pa je, da potem pride tudi do pobotanja, da otrok vidi, da pač je lahko vsak kdaj slabe volje oz. forsira svoje želje, pa da se potem prilagodi drugemu in ga ima kljub temu, da ni vse po njegovem, še vedno rad.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?