blaža
|
po mojem je najbolje, da se pred njim ne meniste preveč o tvoji brezposelnosti oz po domače povedano ne delate velike zadeve iz tega. Mislim, da mora bit neka zdrava meja. Prav je, da se pogovarjate o razmerah doma, pa da denar ne pada z neba, pa o vseh takih in podobnih temah, da otrok, glede na to, da je že dovolj star, razume kako pa kaj. Po drugi strani pa sem mnenja, da jih ni treba pri teh letih preveč obremenjevat s temi zadevami. Jaz našemu ta starejšemu sproti razlagam, pa se o tem pogovarjamo. Zdej, ko nisem podpisala pogodbe za naprej v službi, sem to le omenla, nisem pa preve razglabljala o tem. Se pa vseeno pogovarjamo o vseh možnih zadevah, seveda tudi o denarju, o družinah, ki so socijalno ogrožene, z mano gleda Tednik, pa pol telefonirava za donacijo,.. Je pa po mojem pset odvisno kakšen je otrok. Eni so še malo bolj občutljivi. Pokaži mu, oz mu daj vedet, da bo vse ok, da ni panike, ker si ostala brez službe, da se to pač dogaja, da se pa boste spet znašli in bo vse ok.