|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok bolan...za vse kriva jaz
15.10.2008 7:09:23   
janapan
Zdej me je pa prav zlomilo...naša 16 mesečnica je zakuhala v ponedeljek popoldan, 38,5 dali smo sveko vročina je padla in kot ponavadi sledi je čez nekaj ur spet zakuhala spet isti postopek.... No včeraj popoldan sem klicala pediatrinjo in jo je naročila za danes zjutraj ker popoldan ne dela laboratorij. Do tu vse prav potem pa pride tašča in mi začne utrujati da kaj je s temi zdravniki da bi jo morala sprejeti takoj, da naj jo pogledam kakšna je ( ja tamala je res utrujena) vročina jo je zdelala in res jo je imela ponoči tudi 39,5...amapk ocenla sem da brez laboratorija itak nima kaj počet tam, lahko ji sicer pogleda ušesa, in grlo kar pa verjetno vročini ni vzrok...Da kaj je z mano, da bi morala bolj sitnariti da je vsaka ura pomembna in da naj jo le peljem. Ok skozi eno uho noter drugo ven...potem pa pride moj mož....in glej ga zlomka zapoje isto pesem kot tašča. Ok skoz eno not drugo ven. Potem je tamala popoldan spet zakuhala in moj dragi ej valja začel da se ne znem nič zmenit, da on bi se drugače zmenil, bogi otrok, peljimo ga k zdravniku. Ker je svečka spet primla in tamala ni imela vročine sem se odločla zvečer da grem na uro aerobike s tem da sem vzela telefon s sabo, dvorana je oddaljena 5 min od mojega doma, možu sem naročila naj me takoj pokliče če bo kaj.... On je vztrajal da jo bo peljal k zdravniku in sem mu rekla da če se mu zdi da ne more počakat do jutri naj jo pa pelje. In valjda jo ni ker je bila tamala ok( po svečki)
Potem pa noč tamala je že okrog 10 zakuhala na 40 in svečke niso več prijele tako da sme jo hladila še z obkladki, tako je bilo skoraj celo noč temp med 38.9 do 39.5 s svečko....jaz pa sem jih dobila zgodaj zjutraj servrane. Da sem jaz kriva da je bolana ker sem jo vpisla v vrtec (kot da sem imela drugo možnost), da naj si pogledam kakšna je in da sem kriva ker se ne znam nič zmenit in je nismo k zdravniku peljali že včeraj, da moram še ko je bolana na aerobiko .... mislim no pa jaz ne vem. Itak da se mi srce trga ko vidim tamalo bolano, ma rajši ne vem kaj bi dala da ne bi bla, ma itak da bi vse nardila da bi ji blo bolje, ne razumem kako si lahko moj dragi ( da ne rečem kaj drugega ker sem trenutno res jezna nanj) in tašča sploh mislijo, da je k zdravniku ne peljem zanalašč....ma jaz ne vem. Prou grozno se počutim, kot da sem nesposobna...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok bolan...za vse kriva jaz
15.10.2008 7:16:00   
Volga
Hej, pomiri se. Ni vredno, da se sekiraš. Ti si tako ocenila in tako je rekla P. Kaj bi zdaj? Če pa se je možu zdelo, da jo je treba peljat, bi jo peljal. Preprosto. Vem, da imaš polno glavo vsega, samo verjemi, da boš kaj takega še kdaj slišala user posted image  zato je bolje, da se prej zverziraš, da ti gre še bolj čez eno uho not, čez drugo pa ven. Pa vrtec ni nič kriv, mislim...kar nekaj, ampak ja, tako je user posted image  Predvsem pa svojega zverziraj, da se bo o otroku pogovarjal s tabo in ne z mamo.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2008 7:21:33   
Ursi2
Čuj, verjamem, da je ob tem, ko je otrok bolan težko in misliš vse mogoče pa se sprašuješ, kdaj si ga prehladil,.... AMPAK NIKOLI, RES NIKOLI NE POMISLI, DA SI SLABA MAMA! Ker NISI!
Saj si z njo, se ukvarjaš z njo, ji zbijaš vročino, crtlaš, ji daješ obkladke,............ Jepač čas tak, da ne moreš pšomagat, da otroci zbolijo. Da pa lahko tvoja tašča in  še posebej tvoj dragi kaj takega rečeta, pa lahko rečem samo, da si oba zaslužita eno brco v rit! A sta malo zmešana. Me zanima, če so bli njeni otroci vedno zdravi. In tvoj mož, če mu ni prav, da je mala v vrtcu, pa naj ostane on doma pa jo pazi. Mislim, da bo kaj hitro jo peljal nazaj v vrtec, pa tudi če bo bolana.

Veš, ne moreš bit za vse odgovorna. Otroka lahko v vato zaviješ, pa se še mu lahko kaj zgodi, da se udari, zlomi, dobi vročino,.......... Je pač tk. Vsak si želi, da bi bil otrok zdrav, ampak pač pride tk, da ni vedno in edino kar takrat rabi je ljubeča in potrpežljiva starša, ki ga k sebi stisneta in ga tolažita. Če pa tvoj tega ni sposoben, pšol pa.......... Nikoli pa res ne pomisli, da si slaba mama. Ja, si pač šla na aerobiko. Saj je bil mož doma in je tudi njegova skrb, da skrbi za malo in ne samoo tvoja. Kako pa lahko on gre od doma, če je bolana pa če se mu tk smili, zakaj pa ni on poklical, p ase zmenu? Fajn je bil potem pameten in najedat, ko veš, da se ne da kaj drugega, izpadeš pa, ko da bi vse bolš nardil!

Ne posluši ju. Tvoja punčka rabi tebe veselo, pozitivno, umirjeno in unadva ti zdej res ne pomagata!!

Drži se in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi blo kmalu boljš!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2008 7:57:59   
rija
daj ne sekiraj se...ko so otroci bolani, starše grabi panika.
preverjeno. tudi mene, sem čisto hin, živčna, posledično se znašam na mojega, ki je tudi živčen in se znaša name in tu smo. je pa to zadnje, kar potrebujejo naši otroci, živčne staršeuser posted image

edino tale aerobika bi res enkrat lahko manjkala.

...vox populi...

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2008 8:00:06   
t5t6
Glede otroka se prav nič ne sikiraj naredila si vse kar se je tebi zdelo potrebno, saj mame vedno začutimo kaj je najbolj prav za otroka. Če bi čutila, da je nujno, da otrok gre takoj k zdravniku bi to sigurno tudi naredila, ko gre za otroka mame vedno imamo dovolj moči in zatežimo, tudi zdravnikom, da jih sprejmejo takoj. Tako, da ti prav nič ne skrbi, si super mama. Verjamem pa, da te razžalosti, ko ti partner nekaj teži in očita. Vidim tak primer pri moji svakinji in mi je ful jasno kako to zgleda. Jaz bi na tvojem mestu se poskušala pogovorit s parnerjem, ko ni kritična situacija, ko je otrok zdrav. Povedala bi mu, da spoštuješ njegovo mnenje in da  če kadarkoli meni da je boljše, da se naredi drugače kot bi ti naredila, lahko to tudi naredi. Naj ve da ima proste roke, da pokliče zdravnika in se dogovori kot misli, da je najboljše. Boš videla tega tako in tako ne bo naredil, ker ti zaupa ampak mu očitno paše malo težit mogoče je celo pod vplivom tvoje tašče. Mislim, da če bi on resnično čutil, da mora otrok takoj k zdravniku bi otroka prijel in ga odpeljal k zdravniku. Drži se in naj ti gre čimveč čez eno uho not čez drugo ven.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2008 8:04:53   
nena m
Hej, pomiri se. Ni vredno, da se sekiraš. Ti si tako ocenila in tako je rekla P. Kaj bi zdaj? Če pa se je možu zdelo, da jo je treba peljat, bi jo peljal. Preprosto. Vem, da imaš polno glavo vsega, samo verjemi, da boš kaj takega še kdaj slišala zato je bolje, da se prej zverziraš, da ti gre še bolj čez eno uho not, čez drugo pa ven. Pa vrtec ni nič kriv, mislim...kar nekaj, ampak ja, tako je Predvsem pa svojega zverziraj, da se bo o otroku pogovarjal s tabo in ne z mamo
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

S tem se popolnoma strinjam. Edino jaz zase vem, da ne bi šla na aerobiko.  

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2008 8:07:34   
nena m
Sem zamočila s citiranjem. V glavnem strinjam se z Volgo in ostalimi. Nič nisi naredila narobe.

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2008 8:13:06   
lelaval
A imava mogoče isto taščo user posted image ? Tudi moja je prišla z isto foro, kadar mi je sin zbolel (pa je bil več bolan, kot pa zdrav) - sem bila zanjo jaz kriva, da je zbolel, pa da je moral v bolnico, pa bla bla bla - ker ona pa ja že ve, saj je 2 "gor spravla". Sem ji povedala, da otroci itak zrastejo - ob starših ali pa brez (bw - ona je, ko sta bila njena 2 mala cel dan delala - še prevečkrat je rekla, da ni bla nič z njimi)  - bila je bolj pametna kot zdravniki in tako je prebrala v knjigah user posted image .
Enkrat smo šli za 1. maj na morje, pa je moj šel z malim k zdravniku, ker ni bil najboljši - nam je še svetovala spremembo klime, drug dan pa smo šli domov - je zakuhal in s plučnico pristal v bolnici - sem zopet bila jaz tista, ki sem otroku škodila, pa sta mi 2 zdravnika v bolnici rekla, da se taka plučnica razvije v 1 uri in noben zdravnik mi niti 3 ure prej ne bi mogel garantirat, da se bo tako izpletlo. Pa še sestra v bolnici je rekla, da njen sin je bil čisto isti ob plučnici mesec nazaj. Ampak tašča je bila drugačnega mišljenja in posledično jaz najslabša mati.
Moja tašča je moja starejša otroka celo hujskala proti meni in jima govorila, da ju nimam rada,... pa, da mi ne smeta nič povedat - pa sta mi takoj vse povedala.
Glede vrtca pa mi ni rekla, da sta zato bolana, ker jih sama ni hotela več pazit.

Tako, da ti le naredi tako, kot sama misliš, da je najbolje za tvojega otroka in tako, kot ti svetuje P. In pomeni se s tvojim, ker pri nama je ta razlika, da včasih je mislil, da je tako prav, kot mama reče, kasneje pa je spoznal, da je daleč od tega. V glavnem vidva morata skupaj stopit, ne pa on z mamo.
Pa user posted image da se user posted image čimprej pozdravi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2008 8:14:34   
Marogica
Mi otroka VEDNO peljemo šele nekje tretji dan k zdravniku, tudi če ima vročino, saj najprej sami probamo zbiti vročino. In dostikrat se res zgodi,da je samo kakšna "enodnevna" viroza, torej nič strašnega. Prej pokličem, da vidimo kako in kaj.

To kar ti očitajo moževi starši in mož je seveda neumnost. In to čista neumnost. Za nobeno od naštetih stvari nisi ti kriva. Otroci so z vstopom v vrtec pač več bolani, vsaj večina in očitno tvoja pupa pač ni izjema, tako da se bo to še ponavljajo vsaj mesec ali dva(pri nas je trajalo nekje 4 mesece).

Pa tudi tvoja rekacija, da nisi takoj letela k pediatru se mi zdi čisto normalna. Saj si ga poklicala, pediater je ocenil, da naj prideš danes(torej nekje 3 dni) in to je to. KOt si že sama rekla, se v večini primerov tako ali tako ne predpiše nič, razen svečk in je vse skupaj še večje matranje-to vlačenje k zdravniku, le zato, da ti pove to, kar ti je po telefonu.

Tudi to, da si šla k aerobiki, ni nobena katastrofa. Otrok je dobil svečko in v tistem trenutnku VEČ NISI MOGLA ZANJO NAREDITI. TOrej...sedeti doma in jo gledati? Saj je bil mož v tistem času z njo.

V glavnem....tvoje reakcije in razmišljanje je bilo čisto normalno, vsaj za moje pojme. Upam, da to sprevidijo tudi tvoj mož in njegovi starši...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2008 8:25:52   
mojamura
u ja. še kako te razumem. moja tašča je tudi vsa panična, če moj ml. sin zboli. potem vedno reče: 'Spet ste ga prehladli....pa sem rekla, da mu dajte žabe gor. Ampak ne! Vi ste vsi bolj pametni!' Ali pa tast, ko gor prileti pa pravi: 'Mali ima 39 vročine....spravite ga h dohtarju in to takoj!'
Pa mu zmenrim vročino...in je ravno v tistem primeru mel 37,2user posted image user posted image ....mislim wtf?!?
oba sta panična do amena...ampak jaz pač nisem taka. in mi gre včasih res na jetra!
Takrat jima ne rečem nič. povem pa, ko se strasti malo umirijo, da je otrok najin, ter da bova midva že vedela kako in kaj. Hvala bogu, da sem moja že toliko 'zverzirala', da v tem primeru ni več toliko pod maminim in očetovim vplivom.

Rekla bi, da se najprej s tvojim pogovori, ko bo čas zato (nekdo ti je že prej to svetoval in se definitivno strinjam s tem). ko bo tvoj mož tudi na tvoji strani oz. ko bosta vi2 držala skupaj, bo tudi tebi lažje v takih situacijah.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2008 8:29:03   
KT
Ah lepo te prosim, kakšna slaba mama. Nič nisi narobe naredila in tako kot so rekle moje predhodnice - čez eno uho noter in skozi drugo ven, pa drži se - mimogrede, tvojemu bi pa tudi par vzgojnih povedala.

Pa en zvrhan koš user posted image , da se mala hitro pozdravi.    

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2008 8:48:43   
bskrle
To, kar si napisala je čisto običajno pri otrocih, tudi prvi dan hodit k zdravniku nima smisla, ravnala si prav, ostali pa niso čisto  pri pravi.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.10.2008 8:56:55   
tajtaja
V začetku, ko sem bila mama prvič, drugič, sem tudi takoj letela k zdravniku...in se običajno še nikjer nič ni videlo...naslednji dan pa je bilo uho že rdeče..
Tako da, itak je pametno malo počakat, ne pa ob prvem pojavu vročine že sedet v čakalniciuser posted image .

Joj, ko to berem, mi je kar prav, da me tašča niti ne povohauser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.10.2008 9:43:26   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mi otroka VEDNO peljemo šele nekje tretji dan k zdravniku, tudi če ima vročino, saj najprej sami probamo zbiti vročino.

Ja, saj tako naj bi bilo, ker preiskave prej itak ne pokažejo, ali gre za bakterijo ali virus. Tako da če se da takole do 3. dneva zdržat, je najbolje.

In kako ste zdaj?

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.10.2008 9:55:29   
kaya2007
mi smo bili v bolnici ene par dni, ker je tamala bruhala, pa v vsem času niso znali ugotoviti zakaj...tako da mislim, da si čisto prav naredila. možu je pa seveda najlažje pametovati, naredi pa tudi nič.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.10.2008 9:57:41   
Miškolinka*
Hojla!
Kar se bolnega otroka tiče, se nič ne sekiraj,
ker si definitivno dobra mama in ker si naredila točno to,
kar je potrebno,
poleg tega si se posvetovala s pediatrinjo,
vročina pri otrocih pa ni noben bav bav.
Vem pa, kako to zgleda, ko je otrok zdelan od vročine, da komaj gleda
in glavo drži pokonci,
pol ure po svečki pa že "raztura" stanovanje (vsaj moj otrok je bil tak).

Se pa ne strinjam z Rijo, ki meni, da je bila aerobika odveč.
Meni se to sploh ne zdi.
Z otrokom je vendar ostal eden od staršev
(zame mama ni nič bolj starš od očeta), kar je čist OK,
šla si 5 min stran s telefonom v roki.
Bože mili, otrok ima vročino, saj se ni nehal svet vrtet.
Moj otrok je bil veliko bolan in sem ga  pustila tudi samega z očetom,
da sem šla v trgovino/v službo uredit kakšne zadeve/oskrbet starejšega
družinskega člana/pa kdaj tudi na kofe s prijateljico.

Če bi se šla z možem "ena na ena" bi ga lahko ti nazijala zakaj pa je ni on zvečer peljal k zdravniku in da verjetno ne potrebuje tvojega dovoljenja za to, kar pa je tako ali tako brezveze, ker se problemi na tak način ne rešujejo.
Kar se pa tiče da si ti kriva, da si jo vpisala v vrtec ???
menim, da je domena obeh strašev da se dogovorita o varstvu otroka.
Predvidevam, da se je mož strinjal s tem, da gre v vrtec in je potem spet brezveze,
da ti karkoli očita.
Mislim pa, da  boš morala možu res razložit, da je skrb za otroka stvar obeh
roditeljev in da je njegova mama svoje otroke že imela,
vama pa naj pusti imeti vajinega tako, kot je vama prav.
Očitanje tašče, da nisi naredila kar ONA misli, da je potrebno, je pa itak mimo do konca.
Lp
M*

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.10.2008 10:49:24   
Leela
mame, tašče, sploh možje so vsi isti.  Malo pokašlja pa ima že pljučnico.

(odgovor članu Miškolinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 11:02:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.10.2008 11:19:10   
tanikaa
Po moje si ravnala tak, kak bi ravnala jaz. Edino za aerobiko ti ne vem povedat, ker sovražim šport.

In kar bi naredila drugače je samo to, da bi krepko nadrla g. Moža. Kaj ma on s svojo mamico razpravljat o najinem otroku in verjetno bi dobil z valjarjem po kepi, če bi mi povedal, da sem JAZ kriva, da je otrok bolan.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.10.2008 11:32:08   
FLASK_A
Ti si čist super ravnala. Mene tu moti samo in edino vedenje tvojega moža. Res sem hvaležna, da moj ni tak, ker bi mi kr film poču. Že tako smo živčni ker je otrok bolan in ne veš, kako mu pomagat da bo kar najhitreje mimo, potem pa te še obtožujejo... Tašča OK, ona naj kar pametuje, ampak mož se pač ne bi smel tako obnašat.

Na telovadbo pa je prav, da si šla. Mal sprostitve v vsem tem dreku pa ja rabiš. Saj vse vemo, da si gledala na telefon pa da res nisi bila daleč, povrhu tega je otročku držala svečka. Mah nevem, mene bolan otrok čisto izmozga, če je tisto urico ko nima vročine pri očetu, pa tut ni panike. Sej moj me tut pusti z malim doma pa gre laufat, sej ni konc sveta. Važno,  da je ob otroku vsaj eden in da potem pride drugi spočit, pol je lažje furat.

Taščo dej lepo na OFF, ker se je z njo res brezveze ukvarjat (beri: bolje ne bo nikoli!), z možem pa se mal pomenita, ker tu gre za vajino družinico in nikogar drugega.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.10.2008 14:57:54   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: janapan
..., 38,5 dali smo sveko vročina je padla....da je vsaka ura pomembna .... je tamala popoldan spet zakuhala ... On je vztrajal da jo bo peljal k zdravniku .....zakuhala na 40 in svečke niso več prijele tako da sme jo hladila še z obkladki, tako je bilo skoraj celo noč temp med 38.9 do 39.5 s svečko........Prou grozno se počutim, kot da sem nesposobna...

Klasika. To se dogaja do približno konca 2 leta starosti. Sčasoma se boste navadili. Vidi se da tvoj mož in tašča paničarita samo zato ker ne vesta kaj bi naredila. Predlagam da jima daješ natančna navodila in od njiju zahtevaš da jih izpolnjujeta.

Ja, utrujajoče je to - z obkladki sredi noči. Potem ko se pa umiri lahko končno zaspiš za par ur. user posted image Ampak vaja dela mojstra in to boste postali - mojstri. Se bosta že še naučila da krvni izvidi prve dva dni vročine itak še nič ne morejo pokazati. Mi smo navadno šli tretji dan za laboratorij.

IZVIRNO SPOROČILO: janapan
Prou grozno se počutim, kot da sem nesposobna...

Prou vse si prou naredila. Ne se sekirat. Tudi ene stvari nisi zgrešila.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.10.2008 15:24:28   
špelin@
1. Ravnala si popolnoma pravilno (vključno z aerobiko!!!)  in si odlična mama user posted image

2. Če se je možu zdelo, da je mala za k zdravniku, naj bi jo pač on peljal.

3. Tašča se nima tu kaj vtikat.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.10.2008 18:44:19   
srki
Prvo, kar mi je padlo na misel je, če so že tako pametni, sploh tvoj mož, oče hčerke, zakaj je ni pa on peljal k zdravniku kljub temu, da ni imela vročeine, bi pa povedal, da se ji ponavlja in da je trenutno nima, ker ji je prijela svečka. Kako fajn je nekoga obsojat, sam pa nič narediti za to, da bi bilo otroku bolje.

Uf, se že vidim, kako bi bilo v mojem primeru.....

In kako je punčka, je kaj boljše

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.10.2008 19:44:45   
Rožica I
Ne dovoli, da ti nabijajo krivdo brez veze. Postavi se zase, povej, da delaš najboljše, kar misliš za otroka in naj ti vendar stojijo ob strani in ne proti tebi. Saj si vendar otročkova mati in rabiš vse kaj druga kot obsojanje!

ROŽICA

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.10.2008 20:02:33   
ronja
janapan, zelo toplo ti svetujem pravilo, ki ga imamo mi: ko je kdo res ornk bolan, ni obiskov: nihče k nam in mi nikamor. Bolan človek rabi mir, ne rabi pa še dodatnih bacilov, ki jih prinesejo obiski. S tem se da lepo držat stran tudi bolj gajstne babiceuser posted image . Če živite skupaj, je malo težje, ampak bi se mogoče vseeno dalo...
Z dragim možem se zmeni, da se pač skupaj odločita, ali pa naj naslednjič on kliče k zdravnici, če misli, da se ti ne znaš zmenit (res se znajo eni boljše kot drugi, čeprav te tu čisto razumem).

Predvsem je pa blesavo razmišljanje, da so zdravniki čarovniki - če nimajo kaj naredit, ne naredijo nič. Razmišljanje dosti babic je, da bojo zdravniki že zrihtali... Pa ni vedno prav. Lahko tudi v bolnici stakneš kako sranje... To se je zgodilo nam, ko smo šli k zdravniku takoj, kot naj bi morali, pa so nas poslali v bolnico, ker pač dežurna zdravnica ni imela pojma o dojenčkih in nas je poslala tja, tam so nas not obdržali na opazovanju, končalo se je pa tako, da sem od tam odnesla trebušno virozo, ki bi me skoraj stala mleka... Tak da včasih je boljše še eno noč počakat, čeprav vem, da je hudičevo težko gledat bolanega otroka, ki mu ne veš kako pomagat.

Na aerobiko pa hvalabogu, da si šla, saj je nisi zapustila, no! Pa v takih situacijah človek še bolj rabi odklop in si potem lahko bolj sproščena s tamalo. Ne ženi si k srcu! Ljudje vedno najdejo nekoga, ki " je kriv", ker je tako lažje - lahko si na nekoga jezen, namesto da se soočiš s svojo žalostjo in strahom, da bo kaj narobe...

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?