|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok ali zaposlitev
23.11.2008 18:00:19   
Anonimen
Pozdravljene!

Moj problem pa je...
V mesecu oktobru sem diplomirala, sedaj pa si iščem redno službo saj mi bo status studenta potekel naslednje leto. S fantom si zelo želiva user posted image , jaz trenutno delam še preko študentskega servisa fant pa je redno zaposlen. Skrbi me ali bi zmogla samo z eno plačo čez mesec (pa še to ni ne vem kako velika). S fantom si tudi gradiva hišo tako, da tudi veliko prispevava tja.
Ali si naj rajši prvo najdem službo (želja pouser posted image   pa je velika). Kaj menite oz. ima kaksna podobne izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok ali zaposlitev
23.11.2008 18:47:49   
tanja040
Če si otroka želita, potem z njim ne odlašajta, ker se lahko zavleče, tako kot nekaterim od nas, ki imamo težave z zanositvijo.
Denar ni vse je pa pomemben.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2008 18:55:25   
kitka1
Zanimiv problem...

Jaz bi naredila seznam minusov in plusov ter možne rešitve v primeru, da vama začne teči voda v grlo zaradi denarja. Težko je svetovati, ker je informacij čisto premalo... Npr. kje stanujeta zdaj, ali je možno, da gradnjo hiše v primeru, da ne bo zneslo finančno, malo dasta na stran, ali vama lahko finančno pomagajo tudi starši...

V primeru, da se odločita za otročka, pa ne pozabita na možnost, da fant izkoristi celotno porodniško (ki mu pripada, če si ti študentka), zraven pa seveda lahko dela kaj drugega ali pa mogoče pogodbeno, kar se vama na koncu finančno gotovo obrestuje.

Si pa res še mlada in te leta ne priganjajo. Če misliš, da boš hitro našla službo, potem bi bilo to dolgoročno gotovo bolje. Ampak je to v današnjih časih bolj utopija. Odvisno, kaj si študirala :) Pri moji sestri je bilo tako, da je imela že med študijem otroka, pa potem ni takoj dobila službe, pa je imela še enega... In potem je trajalo še nekaj časa, da si je našla službo. Manjkalo ji ni sicer nič, ker živi pri starših in ima mož dobro plačo, vendar pa včasih reče, da bi bilo mogoče bolje, da bi malo počakala.

Težko je biti pameten. Včasih je treba slediti srcu, ostalo pa se kar nekako uredi.

< Sporočilo je popravil kitka1 -- 23.11.2008 18:56:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2008 20:46:48   
Nončika
Jaz sem tudi zanosila, ko sem še bila študentka. med nosečnostjo mi je uspelo diplomirat. meni niti malo ni žal, da sem mojo pikico rodila pred mojo prvo službo. nato sem iskala službo, redno sem se zaposlila komaj 1l po končani porodniški.

moj je mel sicer nizko plačo, zidala nisma. živiva pri mojih starših in nekako gurava naprej. zdaj si pričenjava urejati stanovanje.
če tedaj ne bi rodila, verjetno še danes ne bi. kajti čakala bi na zaposlitev za nedoločen čas in bi vse skupaj samo prestavljala.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2008 20:47:11   
LERO
Jaz sem bila na podobnem. Že pred diplomo sem iskala službo, a zaman, zato sva se odločila za user posted image . Jaz sem bila prijavljena na zavodu, on pa je bil zaposlen (minimalna plača). S porodniško in dokladi je kar šlo, je pa res, da živiva pri njegovih v svojem stanovanju in si stroške delimo.
Ni mi žal in mislim, da nam ni nič manjkalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 10:59:01   
Bojana82
Poznam kar nekaj primerov, kjer so punce čakale na redno zaposlitev otročka pa dajale na stran, češ saj za to je še čas.......in sedaj imajo redno službo, matrajo pa se, da bi spočeliuser posted image , pa jim ne uspe in ne uspe.....

......jaz pravim, če je želja po user posted image , naj bo to na prvem mestu, šele nato redna zaposlitev.....seveda, če je toliko prihodkov, da se da normalno živeti.....

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 11:06:03   
Anonimen
Ja to je pa čist odvisno.
Midva sva začela delat na user posted image  ko sem bila jaz še študentka.
Sam sva vedela da prideva z njegovo plačo skoz.
Pa na svojem sva že bla.

Odvisno je koliko si stara, koliko pršparata na mesec(da bi imela dovolj za otroka) ipd.
Če že sedaj komaj vlečeta konec s koncem finančno....ne vem no, jaz se v takem trenutku res nebi odločila za otroka. Otrok kar stane, brez luksuza.

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2008 12:20:24   
Anonimen
uuuvau hvala za vaša mnenja in izkušnje!
naj še malo dodam informacij, da bo slika bolj jasna. hišo delava poleg hiše njegovih staršev tako, da ubistvu sva večino časa pri njemu. Imava eno sobo zase, gospodinjstvo pa je pač skupno, tako, da zal na svojem še nisva. Tako, da si tudi stroške tukaj delimo. Verjetno pa bi tako moji kot njegovi starši tudi finančno kaj priskočili na pomoč, če bi bilo potrebno.
Mene res skrbi, kako bo s službo. Namreč sem končala VI. stopnjo izobrazbe in danes vemo, da je res tezko dobiti sluzbo.
Ampak tako je, kar bo pa bo. Prošnje pišem, s fantom tud delava na user posted image , potem pa boma vidli kaj bo življenje prineslo. Še enkrat hvala za mnenja in izkušnje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2008 19:16:23   
*chance*
Pozdravljena anonimna...
Moj nasvet je sledeč - otrokuser posted image , kajti jaz osebno sem tudi mislila da moraš najprej imeti službo, pa potem otroka - sedaj pa službo imam, za user posted image  se pa že več kot leto dni trudiva in najbrž se še bova kar nekaj časa... in potem ko pomislim nazaj, da mogoče bi pa takrat ratalo.... user posted image user posted image user posted image

Tako da odločitev je le in samo tvoja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.12.2008 6:42:55   
Anonimen
no jaz mam že 1 otročka,zanosila sem in sem pač zaradi rizične nosečnosti nehala delat ker je bila pač takak služba,zdej sm pa od julija pošiljala prošnje pa nisem dobila službe do prejšnjega tedna,tko da v januarju začnem delat na ta drugmu otrčku bova pa vseen delala,ker so že na začetku lepo povedal da me bodo zaposlil za nedoločen čas šele po dveh leti ker do takrat mi lahk pogodbo podaljšujejo za 6 mesecev,tko da jaz ne bom nič čakala,če bom dober delala potem bi me mogl obdržat tud če bom nosečka razen če jim pač ni da imel koga za nedoločen časuser posted image

(odgovor članu *chance*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2008 14:12:39   
lananai
Jst mislim, da si se kar pametno odločila. Pošiljaj prošnje, mogoče te kje vzamejo, preden zanosiš. Nikoli namreč ne veš, koliko časa bo trajalo, da vama bo ratalo. Če pa vama rata hitro, si s prošnjami delodajalcem vseeno dala vedet, da obstajaš, da bi te delo pri njih zanimalo. Jim pač poveš, da si zanosila, če te kateri povabi na razgovor... in naj te imajo v mislih za naprej, po porodniški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2008 16:04:11   
t*e*j*k*a
Tudi jaz sem komaj diplomirala (novembra). Razlika je v tem,da imamo doma že enega pikeca, ki bo star eno leto. Glede na to, da je službo zelo težko dobiti (sploh ker so taki časi), in si otroka želiva, se bomo odločili za user posted image . Tudi če najdem službo, jim veretno ne bo všeč, če bom takoj zanosila, pa kaj čmo. Mladi mormo met otrokeuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2008 14:58:02   
čipka
odloči se, kot sama misliš in čutiš da je prav. Pa srečno.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?