Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroci v campu - plačilo 5.7.2007 0:14:28
|
|
|
|
muki1
|
Kolikor sem jaz na tekočem, se plača od treh let naprej.
|
|
RE: otroci v campu - plačilo 5.7.2007 0:15:43
|
|
|
|
muki1
|
Lex, če se ti da, napiši kje sta kaj bila z otrokom, kje je fina senca, pa če kaj priporočaš...saj te ne prosim dosti, a ne ?
|
|
RE: otroci v campu - plačilo 5.7.2007 21:11:19
|
|
|
|
lex
|
Mali Lošinj - camp Čikat ima še kar nekaj sence. Rovinj - camp Polar ima tud fino plažo, sicer malo manj sence, ampak smo imeli takrat slabo vreme vseh 8 dni Za otroke mi je najboljši Rab - rajska plaža, kilometrski peskovnik, edino ni narane sence, ampak mi smo imeli marelo, ob 12 pa pakiranje pred prikolico - v tem campu je plačal tud Aleks svoje ivanje ampak je bilo manj kot hišni ljubljenčki Ostalo sva pa midva hodila tako, da sva se s čolnom vozila na otočke, zalivčke in tako iskala senčko, no eno leto bo čoln še parkiran doma, drugo leto pa začne spet laufat A slučajno kdo ve kje bi se nabavli komarniki za Adrino prikolico - staro?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 idej za zimski družinski izletČudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlog...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?