|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroci v avtu
17.2.2006 13:03:09   
Anonimen
kje morajo sedeti otroci v avtu? samo na zadnjih sedežih? v lupinici so lahko tudi spredaj.kaj pa potem?je lahko stolček ali jahač tudi spredaj?
če katera kaj ve o tem...
tenx in lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroci v avtu
17.2.2006 13:07:32   
pikica123
Otroci morajo biti zadaj, razen v lupinici so lahko spredaj, pod pogojem, da niso airbagi v avtu, oz.da so izključeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2006 14:30:59   
Jančika_
Ravno včeraj sem v eni Multipli videla navaden sedež (mislim, ne lupinice, ampak večji sedež) spredaj na sredini. Ampak kolikor vem, to ni dovoljenouser posted image . Sem kar debelo pogledalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2006 14:37:51   
soncece24
Hm, zanimivo Jančika, ampak ravno sem zadnjič razmišljala kak tisti, ki majo multiplo (kot jaz) vozijo otroke, ker če ga daš zadaj sedet, potem ga ne moreš dosečt (prevelika razdalja med sedeži), sam spredaj ga jaz ravno ne bi vozla, ko je malo večji, ti itak lahko šalta zraven pa gumbe stiska, ker je vse na armaturki ful visoko user posted image user posted image user posted image

v

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2006 16:01:58   
Jančika_
Sonči, a ti misliš, da se da otroka med vožnjo od spredaj nazaj pedenati? A-auser posted image ! Na prvem ovinku greš s ceste, ne glede na to, za kateri avto gre. Če je kaj narobe, ustaviš, če pa ni, se pa naj kar dere.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2006 16:34:50   
Tama
Mene pa zanima kako to izgleda v kombiju. Pri nas ima dedek namreč kombi, ki zadaj nima pasov, tako da sedeža niti ne morem pripeti.
Ali mogoče katera ve kaj v tem primeru?

A ja, za v lupinico je pa našuser posted image  prevelik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2006 16:36:48   
Anonimen
Nov avto nabavit, tole s kombijem brez pasov ne bo šlo.

(odgovor članu Tama)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2006 16:40:18   
CatJa
Jep, res je.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2006 16:42:20   
ZARA
Mhm.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2006 16:45:25   
Tama
Ja, saj sem že predlagala. Pa je dedi tako navezan na svoj kombi user posted image .
No, bomo videli če se bo zaradi user posted image  kaj premislil. Jaz namreč vztrajam, da če ga hoče kam peljat mora biti otrok pripet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2006 22:33:17   
beba76
V Pikapolonici majo take trake za kupit, da se da otroški sedež pripet četudi ni pasov zadaj. Cena je pa nekje 3.000.

(odgovor članu Tama)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2006 22:43:58   
Gina
Jaz sem ravno danes videla eno mamico, ko je malega (iz jasli) držala na prednjem sedežu, nepripetega v svojem naročju, ata je pa peljal. Pa folk je čist totalno nor. Sploh si ne predstavljajo, kakšen pok je ob 40km/h. Mislijo, da lahko medtem otroka zadržijo. Pa kje to živijo?

btw, saj kombiji imajo čisto normalne pasove povsod, vsaj naš jih ima, drugače pa se jih da namontirat, vprašaj pri kakšnem prodajalcu avtov.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2006 10:37:53   
Maček Muri
Ne, nič ne mislijo, to je ta žalost. Oziroma mislijo, da se nesreče dogajajo samo drugim. Pri nas živi ena fina dama, ki otročka, starega manj kot eno leto, vedno vozi na sprednjem sedežu, drug, ki je star malo maj kot tri leta pa stoji zadaj in binglja naprej med sprednjimi sedeži. Grozljivo. 

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2006 12:57:35   
viv_
Zadnjič je bil podatek na radiu mislim, da je v sloveniji pripetih 61% otrok! Halo???? Veste kako malo je to????

V tujini je še huje... Mi smo se poleti v Italiji zaleteli, prileteli smo v bok enemu Italijanu in ravno tam, kjer smo se mi zabili, je zadaj sedela ena ženska z otrokom v naročju, starim ravno toliko kot Mirna. Hvala bogu, da ni bilo nič hujšega. Pa niso bili domačini - nesreča je bila na Siciliji, uni so bili pa iz Genove user posted image

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.2.2006 14:34:13   
ninocka
Jancika, baje je po testih otrok v avtosedezu najbolj varen na sredini. Ampak ga je pa mal tezji ven pa not dajat.

Jst se tud vedno zgrozim, ko vidim, kako ene/i vozjo otroke kr v narocju. Stricod kolega je mel prometno nesreco in se je zaletel v avto (pa niso ble v igri neke hude hitrosti), kjer je mamica peljala, dedek je pa drzal 1letnega otroka spredaj v narocju nepripet. Otroka je na zalost odneslo ven in je za posledicami nesrece umrl, dedek pa je bil nekaj casa v komi, potem pa ne vem kaj je blo.
Ce bi bli vsi pripeti in otrok zadaj v sedezu, bi bila to nesreca brez telesnih poskodb.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2006 14:52:43   
india
Ob vseh absurdih,ki ste jih napisale, naj vam povem še,kaj sem zadnjič videla pri Obiju. Ati zlaga nekel plošče na zadnji sedež, mama se vsede na sovoznikov sedež, fantek, stra nekje 4 leta pa leto v prtljažnik ( avto je bil Opel karavan) poleg psauser posted image user posted image user posted image . Najprej nisem vedela, ali vidim prav, ali se mi blede, pa sem pogledala še 1x in se mi je mali tako veselo smejal, ta stari pa tudiuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.2.2006 14:59:30   
TARA in MAJ
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Hm, zanimivo Jančika, ampak ravno sem zadnjič razmišljala kak tisti, ki majo multiplo (kot jaz) vozijo otroke, ker če ga daš zadaj sedet, potem ga ne moreš dosečt (prevelika razdalja med sedeži), sam spredaj ga jaz ravno ne bi vozla, ko je malo večji, ti itak lahko šalta zraven pa gumbe stiska, ker je vse na armaturki ful visoko user posted image user posted image user posted image

v

tudi mi imamo multiplo in naš mali sedi zadaj na sprednjem sedežu

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.2.2006 17:07:52   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: TARA in MAJ

verjetno si mislila srednjem in ne sprednjem...

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.2.2006 17:18:13   
TARA in MAJ
IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: TARA in MAJ

verjetno si mislila srednjem in ne sprednjem...

user posted image no to se pa zgodi ko človek hitiuser posted image pol pa neki čisto druzga pride vn

hvala za popravekuser posted image

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?