|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroci in lutke
10.9.2007 19:36:38   
Rubin.
Malce sem gledala na internetni strani lutkovnega gledališča Mb, pa so vse predstave za malčke od treh let dalje.

Me zanima a se tega strogo držijo in naju z dvoletnico ne bi spustili not?

Ali se jim zdijo dvoletnki premajhni?

No, sej če je ne bi zanimalo in bi motila predstavo bi midve tudi zapustili gledališče, samo sva letos poleti bili na eni lutkovno predstvi in je celo debelo uro sedela in kot začarana gledala lutke, pa je drugače pravi živc.

Ima katera izkušnje z MB lutkovnim gledališčem?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroci in lutke
10.9.2007 20:16:10   
al1*
Ne, to je čisto okvirno napisano. Veliko je tudi manjših otrok. Itak predstave trajajo samo kakšne pol ure. Mi smo tudi z dvoletnimi hodili in so lepo zdržali celo predstavo. Ti sama najbolje veš, če je tvoj otrok sposoben gledat predstavo pri miru do konca.

lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 22:12:10   
Olivija
To je priporočena starost. Je pa odvisno od otroka: Ano smo lahko peljali pri dveh letih v LG, ker je že imela tako koncentracijo. Julijo pa raje ne peljemo (smo preizkusili) - iz obzirnosti do drugih user posted image - enostavno še ni sposobna tako dolgo sedeti pri miru in predvsem biti kolikor toliko tiho.

Glede na to, da imaš dobre izkušnje, jo pa res lahko brez težav pelješ.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 10:14:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2007 12:29:01   
Rubin.
Oj, sem poklicala v LGM in so naju zelo prijazno povabili naj se oglasiva in pogledava njihovo Pika Nogavičko, kljub temu da ima komaj 2 leti.

Torej greva v soboto gledat lutke in poročam kako bo.

Hvala, da ste me opogumile.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2007 13:33:38   
Lenny
Uživajta! Tudi mi smo hodili. Je na drugem Dedku Mrazu kot uročen strmel v oder in lutke, tako da smo se kar ojunačili. Pa še mega prijazni so v Mb lutkovnem gledališču.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2007 21:57:17   
Rubin.
Žal je bila današnja predstava Pika Nogavička razprodana, tako da sva ostali praznih rok. Sem pa kupila vstopnico za naslednjo soboto in se bova takrat nauživali.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2007 19:50:31   
Rubin.
Sem vam zadnjič pozabila sporočit, kako je bilo pa vam zato danes sporočam, da midve že veselo hodiva v lutkovno gledališče. Danes je bila predstava Ringaraja (mimgrede: bilo je ful polno) in mala je uživala 100/h, čist je not padla, se pogovarjala z žabicami, polžki in ko je bilo pol ure mimo bi ona še, mami še.
Tako da, punce hvala ker ste me opogumile, da sva kljub temu, da ima šele dve leti šle v lutkovno gledališče.
Toplo priporočam.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!