|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški zobozdravnik - Kranj
16.11.2007 12:59:04   
Lunca1
Pozdravljeni!

Naša tamala ima 26.11. prvi sistematski pregled zob. Treba bo izbrat zobozdravnika. Prosim če mi kakšnega svetujete. Sama sem imela zelo slabe spomine na zobozdravnike, pa ne bi rada, da bi bilo isto pri tamali.

Pa še to, a ti oni določijo zobozdravnika, ali ga lahko sploh izbiraš?

Že vnaprej hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški zobozdravnik - Kranj
16.11.2007 13:02:43   
Anonimen
v kranju je ena k je za te tamale in je ful v redu! nimaš se kaj bat.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2007 13:09:16   
Lunca1
samo ena?

ok hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2007 13:44:55   
viv_
Ja, ena... Mislim, da se Vidic piše.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2007 13:53:15   
Stefka
Ojej, tudi mi smo imeli pregled pri ta veliki pred skoraj enim letom in so nam priporočili naj pridemo na pregled čez pol leta k tisti, ki jo bo imela v šoli. Kako naj pa vemo kam?

Bom tudi jaz vesela kakšnega predloga, če kaj poznate.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 14:06:21   
aluš
Ja, za tamale do tretjega leta je v Kranju dr. Vidic. Čudovita. Samo po tretjem letu (ko se v bistvu začne kaj dogajat, saj tam od 1 -3 let ponavadi z zobmi ni težav) moraš pa k šolskem ?? ne me vprašat h kateremu. Jaz sem iz Tržiča, imamo eno, ki itak ni bog ve kaj, zdaj je še na porodniški (že drugič zaporedoma, pa nič slabega ne mislim s tem, ampak ni ene konkretne zamenjave, nekaj štukajo). Tako, da jaz ta velikegA VOZIM PRIVAT (IN FAJN PLAČAM), AMPAK sem pa ful zadovoljna. Zdaj bom pa še tamalga - bo star 4 leta peljala, da mu mal počekira.

Tako je to v naši  držaVI, VSE JE SUPER, SAMO KO KAJ RABIŠ VIDIŠ DA JE SUPER SAMO ČE IMAŠ 5.000 UER MESEČNE PLAČE NE 500 TAKO KOT POVREČNA RAJA.

Ups, se ne derem več, ampak se v bistvu tudi ne zastonj.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 20:07:37   
Lunca1
Saj naša bo stara 3 leta. A potem bo treba nekoga drugega iskat, ne dr. Vidic???user posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2007 20:13:27   
Anonimen
ne ne vidve pejta kar k vidičevi

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2007 20:19:11   
tjaga
Mi smo pa pri dr. Gordani Čop, ki ima ordinacijo na OŠ Matije Čopa. Zobarca za vikat. Res. Naš mulc ni hotel ust odpret, pa smo pol leta hodil samo kazat se, dokler ga ni prepričala, da ne bo hudega. Zdaj nimamo nobenih problemov. user posted image user posted image Vzame tudi manjše od 3 leta. Preverjeno user posted image .

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2007 5:08:55   
Lunca1
Hvala vsem za odgovore.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2007 6:56:30   
dory
oi lunca.,

no midva sva bla z mojim pri 2,5 letih zavrnjena pr naši občinski zobozdravnici,ker še ni dopolnil tri leta...ok in sva šla v kranj k vidičevi...ti povem,daleč najboljša zobozdravnica...in smo pridno eno leto hodili k njej...da je poštimala kar je blo za poštimat...zdej nama pa pripada občinska,pa sem prosila vidičevo,če bi ga lahko na podlagi napotnico,ki jo izda občinska zobozdravnica, do šole še hodila k njej...pa je rekla,da ni nobenega problema,tko da mi ostajamo pri njej...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2009 8:19:34   
soncek&luna
jaz mam tut se eno vprasanje glede zobozdravnika.... kako za user posted image se lahko narocis k tej dr. vidic. po telefonu se nikoli nihce ne javi user posted image . je se kaksna dobra zobozdravnica poleg nje?

Mami, pika moja!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......