Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški zobozdravnik - Kranj 7.6.2007 10:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja Maša ima Dr.Vidic Ireno.Obe s sestro sta zelo prijazni.Če hočeš cifro mi piši
|
|
|
|
RE: otroški zobozdravnik - Kranj 7.6.2007 10:10:44
|
|
|
|
cmokec
|
Dr. Vidic je menda edina za predšolske otroke. Nato pa šolar dobi zobozdravnika glede na to, v katero šolo bo hodil. Za tel. lahko pokličeš na centralo ZD, ker je skupna in te od tam vežejo na zobno.
|
|
RE: otroški zobozdravnik - Kranj 7.6.2007 10:35:10
|
|
|
|
L & L
|
Lep pzdravček, draga moja. No meni je daka pediatrinja tole zadevo, in sicer tako kot pravijo prdhodnice, Dr. Irena Vidic, Tel:2082-405. No sej so ti že najbrš druge pomagale sam vseen, vedno rada pomagam sam če lohk sploh pa bivši sodelavki . Lp in uživajte, pa enkrat res pridem na kavo pa cunje prinesem , če jih bom kdaj dobila nazaj. Ajde
|
|
RE: otroški zobozdravnik - Kranj 7.6.2007 10:47:04
|
|
|
|
mojčca
|
Punce hvala Bivša sodelavka, tebe pa že tako dolgo vabim na , da ti jo bom morala skuhati cel liter, ne samo eno. No, če boste prav dolgo hodili k nam, jo bomo pa lahko že pili v tanovi hiši . Ko bo kakšen dan lepo vreme te pokličem, pa gremo na en sprehod ali pa se dobimo na gibi gibu. Se slišmo, upam, da še letos .
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?