|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški voziček (marela) baby-welt Flic (ali ...
8.3.2012 18:10:58   
amon
Pozdravljene,
rabim mal izkušenj mamic, ki ste že kupili omenjeno marelo( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=237445 ). Sem bila že skoraj odločena, da kupim Peg Perego Si in sedaj sem naletela še na ta voziček. Pri nas ga nimajo v baby centru in ne morem preverit določenih stvari. Kot npr: koliko se da hrbtišče spustiti? kako je z nastavkom za noge (baje, da se da dvignit, ko otrok zaspi, da noge ne bingljajo), se da varnosti lok odmaknit?, nakupovalna košara spodaj je isto velika kot od baby welt fit oz. kiss?.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški voziček (marela) baby-welt Flic (...
9.3.2012 12:49:22   
Anonimen
a tole boš mela za novorojenčka? ker mislim da če boš, bi blo fajn met voziček z košaro in športnim delom. A je to za po mestu? ker če je pol kolesa niso panike za kjer koli drgod pa je fajn met velika. meni osebno. če te finančno skrbi kje vse to dobiti ugodno ti morda tole kaj prav priden http://www.facebook.com/profile.php?id=100002065311457&sk=photos

(odgovor članu amon)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otroški voziček (marela) baby-welt Flic (...
9.3.2012 13:36:56   
amon
lott, voziček imam, košaro tudi oz. ne rabimo več.. Zanima me nakup marele za kasneje in sedaj tudi za občasne hitre odhode v trgovino in podobno. Moja punca pa tudi ni več novorojenček ampak skoraj polletna bejba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: otroški voziček (marela) baby-welt Flic (...
9.3.2012 18:41:55   
Anonimen
aja, ups :) sm narobe prebrala, potem pa ti js nemorm pomagat oz. svetovat, upam da ti bo dobro služil

(odgovor članu amon)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: otroški voziček (marela) baby-welt Flic (...
10.3.2012 13:04:24   
november2010
hej.
nisem uporabnica te marele, jo pa imam namen kupit, čeprav jaz osebno bi zaradi stabilnosti vzela raje 4 kolesno marelo, http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=237432 baje da se pri prejšnjih modelih ni dal nastavka za noge nastavljat pri teh novejših pa naj bi se. Bom šla ob priliki v BC preverit.

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: otroški voziček (marela) baby-welt Flic (...
10.3.2012 15:48:41   
amon
Ja, po moje, če je fit-a nadomestil Flick, mora bit še nekaj da nadomesti tega kissa na 4 kolesa. Jaz bi tudi raje štirikolesnika. Sam na strani od BC je samo ta flick. Zato bi mi prišlo prav, če bi katera iz LJ šla pogledat v BC. Sicer sem klicala v BC ampak očitno sem dobila eno levo in ni znala kaj dosti povedat.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...





sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

da (16%)

(84%)


Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!