Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tečla Se strinjam z Doll. V čakalnici so pa tudi knjige dobre... Se pa ne strinjam Svet gre naprej in mi z njim, ne moremo ostati v kameni dobi. Ampak z neko mero razuma. Naš ima ipad, ki ga včasih ne povoha po 2 meseca, včasih pa še kako prav pride. Celo zdaj, ko smo gradili, pa brez varstva otroka... uf vsaj 30 minut miru, brez mama, mama, mama... al pa pazi, ne hodit tam, ne prijemaj to, nevarno..... Ne pretiravamo, ga nima nikoli v avtu, imamo v avtu tudi dvd in monitor, ampak še nikoli mu nismo nič predvajali, ne nosim ga s sabo v čakalnice, ne na kosila, ne na plažo, bazene.... sem ga pa 1x vzela s sabo na večerjo, ker smo bili sami odrasli in ker nimamo varstva (ne dedkov ne babic) sem si zaželela malo klepeta s starejšimi, brez mama, mama, mama, mama...... Rečte kar koli, ampak včasih j etudi to treba Pravtako naš nikoli ni maral klasičnih puzzlic, spomina.... mu je pa bilo všeč na ipadu in ko je vzljubil na ipadu, je vzljubil še klasiko na kartonu. Knjigice so še vedno na papirju, ima celo knjižnico doma in jih vsak večer beremo, ampak včasih si čez dan sam naštima na ipadu kako angleško knjigico in posluša. Mu je bolj zanimivo, kot pa če jaz berem. Zakaj pa ne? Ipad ima tudi za skype, da pokliče svoje bratrančke in tetko in pol klepetajo do onemoglosti, oz se že bolj pačijo in neumnosti počnejo, ampak jim je zabavno in zakaj mu to omejevat, ko se že itak celo leto nič ne vidijo. Mu naj raje dam slušalko v roke in ga opominjam naj že konča, ker bo preveč stalo. Kamene dobe je konec, je pa treba pazit, da se še vseeno vzame kak "kamen" v roke
|