CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ta vprašanja (a la kaj dela kuža, račka) je že sestra vprašala našo pupo. in tam testirala še risanje itd. in a res??? ni obvezno? jah, pol pa jaz tud ne bom peljala naše tja, če ni obvezno. zaenkrat je vse ok, tako da - ma ne vem, mislim da ne rabi tega. niti jaz Zato se reče sistematski pregled,ker je obvezen in če so otroci vredu, se nimaš kaj "bati". Tebi se zdi OK, lahko pa da ni. Seveda tega ti ne rabiš, njim pa škodilo sigurno ne bo. nak nak...ni obvezen. Sem klicala na ZZZZS in so potrdili, da pregled pri psihologu ni obvezen. Sicer pa: Ima dvojčka . Hči je lepo odgovarjala, ker se ji je "fučkalo" za vse. Sine je pa "zablokiral". Nič ni hotel povedat, čerprav drugače ni tiho niti sekundo. In zaradi tega bi moral še 1x priti. PA ja de. Sem kar povedala, da ga ne bom več vozila, ker vem, da mu nič ne manjka. Pa če ima pri 3 letih ponoči še plenilčko, tud ni nil hudega. Kr neki. JE pa res, da sem "morala" dvojčka vozit v razvojno in fizioterapijo , ker sta bila pač malo prej rojena. Sedaj ju ne bi nikakor več peljala. Zakaj so se mi zamerili? KEr sem ju vozila poleti pri 35 stopinjah na fizioterapijo zato, da ju je terapevtka od daleč pogledala in rekla, da jima nič ne manjka...da sta samo lena in scertana. A zato so tam plačani??? PA da ju iz "boguzaleđama" vozim samo za to,d a to slišim ?!? PA kaj še. Starejša hči je stara 6 let in ni bilo nobenih psihologov, razvojnih in fizioterapevtov, če res ni bilo kakih hudih težav. Zame so le še ena služba za dodano kasiranje. res nekaj leti je vse to opravil osebni pediater. VELIKO BABIC, KILAVO DETE. Pa še nekaj....naj se raje ukvarjajo s tistimi otroci, ki imajo res težave. Neee, oni morajo pa na vrste čakat, ker je polno takih ki nimajo težav. Imamo pa menda tud starši toliko občutka da vemo, kako je z našimi otroki in akj potrebujejo. Tisti, ki se jim pa fučka, se jim bo pa fučkalo tud ob 10-ih dodatnih mnenjih.
< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 5.4.2011 13:03:32 >