|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški košek kateri?
2.12.2008 11:33:01   
piamaria
Svetujte, katerega se splača kupi in je uporaben in kakovosten...sem gledala na Sončku...za 270 EUR?
Kakšne izkušnje in še druge variante?
Hvala user posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški košek kateri?
2.12.2008 12:03:42   
Petr_a
Je čisto vseeno kakšen je košek.
samo pena oz. jogi je pomemben kakšen je

pa samo moje skromno mnenje: za toliko denarja ne kupuj.Kupi rabljenega.
Za tistih par mesecev se ti ne splača.rajši ta denar uporabi za kaj bolj uporabnejšega,recimo za avtosedež ali kaj podobnega

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2008 12:29:02   
Netopirčy81
Jest bom za 2. user posted image  kupila novo posteljico, ker mi bo bolj uporabna kot košek. Košek je sicer fletkan in vse, sam ni dolgo za uporabo, pa še dragi so. Mi smo sicer imeli sposojenega, po 3. mescih je Laura že spala v posteljici.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2008 21:20:39   
piamaria
aha, samo meni je res fajn, tko luštn.. rabljenga pa je težko dobituser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2008 12:36:46   
Grahec
Midva sva pa nabavila prav luštno zibko v rutarju. Je bila med zadnjimi kosi in ful v akciji, tako da je prišla zelo, zelo ugodno. Okoli 80 E s posteljnino (samo jogi rjuhca manjka). Sva izbrala bolj nevtralno, da bo še za kakega user posted image , ne glede na spol.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!