Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški dokladi in plačilo vrtca 9.8.2011 20:30:48
|
|
|
|
Doll
|
Ancim pa saj ti na odločbah piše kdaj in katere spremembe vplivajo in je treba javiti.Preberi
|
|
|
|
RE: otroški dokladi in plačilo vrtca 9.8.2011 20:32:31
|
|
|
|
AnciM
|
To vem da piše. Vem pa tudi, da so punce že jamrale, da ko dobiš službo takoj upoštevajo. Ko pa jo izgubiš in bi denar prav prišel pa ne. Pozabila pa sem za katero stvar se je že šlo.
|
|
RE: otroški dokladi in plačilo vrtca 9.8.2011 20:34:14
|
|
|
|
črticaa
|
sporočiti moraš, ampak vrjetno se ne bo veliko spremenilo, saj vse dohodke gledajo za 1 leto nazaj in ti po teh obračunajo. mogoče so kaj spremenili z novim zakonom ki je prišel v veljavo s julijem, ampak nazadnje ko sem jaz spraševala na CSD so mi tako razložile
|
|
|
|
RE: otroški dokladi in plačilo vrtca 9.8.2011 20:50:48
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
meni pri dokladih niso upoštevali spremembe, pri plačilu vtca pa ja. za vrtec nisem oddajla nove vloge, ampak sem samo sporočila spremembo, v naši občini je to dovolj. glede zdravnika pa je tko, da če ni dobil plače, tudi verjetno prispevki in zavarovanje ni bilo plačano, tako da ja, bodo problemi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 23:16:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2011 18:06:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?