|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški dokladi
25.4.2010 22:25:49   
pinkiponki
mene pa zanima, kaj moram že vpisati za otroške doklade.....ali lahko prepišem iz informativnega izračuna dohodnine kar skupne dohodke?....če pa tega še nimam pa pri delodajalcu verjetno dobiš nek papir - ja, kot bi to delala prvič, samo res ne vem več

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški dokladi
25.4.2010 22:29:16   
enea
Ja če si ga že dobila ja( informativni izračun), vpišeš od letos, če ne pa od lani,...user posted image

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2010 23:04:26   
pinkiponki
 aja, če ga mož še ni dobil vpišem kar od lani (od 2008)????

pozdravček od mene

Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2010 23:08:24   
sami0804
Od aprila naprej se vpisuje dohodek za 2009.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2010 23:14:24   
zmajaz
Tu ne gre za to, ali si že dobila inf. izračun ali ne, ampak je pravilo glede tega točno DOLOČENO: če oddajaš vlogo za OD januarja, februarja ali marca, daš podatke od PREDLANI, če oddajaš aprila ali pozneje, daš podatke od LANI, ne glede na to, ali si/sta že dobila inf. izračun ali ne. Od delodajalca si itak že morala zdavnaj dobiti povzetek (seštevek) lanskih dohodkov. In tega papirja se itak nič ne prilaga k vlogi, ampak se samo vpiše v prilogo. Katere vse dohodke pa je treba vpisati, pa itak vidiš na vlogi.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2010 23:15:51   
enea

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Kaj pa tisti ki ga še niso dobili, ker jaz recimo sem ga dobila, mož pa ne še,.... user posted image , no jaz se še ne obremenjujem s tem, ker ga dam šele oktobra in takrat ga bova zihr oba že imela.user posted image
Pinkiponki, sedaj pa res ne vem, kako je, če eden ni še dobil,user posted image najboljši, da jutri na CSD vprašaš in ti bodo znali najbolj točno povedat kako pa kaj.user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2010 23:23:22   
pinkiponki
ja saj lih to je fora, da baje da sedaj ne obveščajo več en mesec preden pretečejo otroški dokladi, ampak da moramo vsi do konca tega meseca oddati, pa da jih je kao to storilo šele 10%, zato pa jaz sedaj tako na horuk to izpolnjujem, ker meni drugače tudi pretečejo šele 31.8.2010 - ne vem več kako je, ve katera kaj več?

pozdravček od mene

Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2010 23:34:57   
sami0804
Vlogo oddaš pred iztekom odločbe,v tvojem primeru torej do konca julija?Naj me popravi,katera se bolj spoznauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2010 7:54:02   
end1

Vlogo oddaš pred iztekom odločbe,v tvojem primeru torej do konca julija?Naj me popravi,katera se bolj spoznauser posted image .

jaz mislim, da je tudi tako prav!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2010 7:56:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: end1

Se strinjam.

Tudi tukaj v clanku pise,da je to misljeno za tiste,ki jim odlocba potece maja in morajo do konc aprila oddati vlogo.

http://www.zurnal24.si/naslovnica/otroski-dodatek-vloga-167995

(odgovor članu end1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
26.4.2010 9:29:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2010 10:51:57   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: end1

100% je tako.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.4.2010 10:53:51   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: enea

Kaj pa tisti ki ga še niso dobili, ker jaz recimo sem ga dobila, mož pa ne še,.... user posted image , no jaz se še ne obremenjujem s tem, ker ga dam šele oktobra in takrat ga bova zihr oba že imela.user posted image
Pinkiponki, sedaj pa res ne vem, kako je, če eden ni še dobil,user posted image najboljši, da jutri na CSD vprašaš in ti bodo znali najbolj točno povedat kako pa kaj.user posted image

Četudi nisi dobila inf. izračuna, si pa že zdavnaj morala dobiti pogtrdila o lani izplačanih dohodkih od delodajalca oz. od vseh izplačnikov dohodkov in lepo vpišeš tiste podatke, ker od aprila dalje se ne smejo vpisovati predlanski dohodki, ne glede na to, ali si že dobil inf. izračun dohodnine ali ne.

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.4.2010 14:47:15   
pinkiponki
Vsem hvala, so mi na centru danes povedali, da dam, ko mi poteče!

pozdravček od mene

Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.4.2010 14:52:34   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: pinkiponki

Vsem hvala, so mi na centru danes povedali, da dam, ko mi poteče!

pišuka!

še meni si dala mislit!user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?