Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški dodatek in vrtec 28.11.2007 9:11:39
|
|
|
|
Marogica
|
Po moje boš morala dati denar nazaj, ko bodo ugotovili. Zato je bolje, da to urediš sedaj. Se ti lhko previsok znesek nabere...
|
|
RE: otroški dodatek in vrtec 28.11.2007 9:14:04
|
|
|
|
lukec
|
Je najbrž ti ne veš, a ti otrok obiskuje vrtec ali ne Tako je to s temi CSD-ji. Ko bodo ugotovili napako, bodo verjetno preveč izplačan OD trgali od naslednjih.
|
|
RE: otroški dodatek in vrtec 28.11.2007 9:41:51
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ti kr lepo poklič in jim povej ,da je tvoj sonček v vrtcu in ne doma.
|
|
|
|
RE: otroški dodatek in vrtec 28.11.2007 10:26:46
|
|
|
|
mojamura
|
sem ravnokar poklicala na csd in so rekli, da se je najbrž referent zmotil
|
|
RE: otroški dodatek in vrtec 28.11.2007 13:12:30
|
|
|
|
Nončika
|
AHA, KO PA ONI POZABIJO DODATI 20% PA ZA NAZAJ NIČ NE DOBIŠ. JAZ SEM IMELA ODOBRENO DO AVGUSTA, MARCA SE ZAPOSLIM IN KOT VESTNA DRŽAVLJANKA JAVIN CSD, KA SAN SE ZAPOSLILA. MI IZDAJO NOVO ODLOČBO IN NE UPOŠTEVA, DA JE OTROK DOMA. JAZ TO UGOTOVIM NOVEMBRA IN JAVIN CSD, PA MI REČEJO, DA NISEM NAPISALA, DA JE OTROK DOMA. HALO, SAJ SEM JAVILA SPREMEMBO ZAPOSLITVE IN NE POMENI TO,DA MORA OTROK NUJNO V VRTEC ČE SE MATI ZAPOSLI. ZDAJ MI BODO IZDALI SPET NOVO ODLOČBO, ZA NAZAJ PA SI LAHKO POBRIŠEM POD NOSOM. ŠLO SE JE PA ZA 12€. VEM, DA NI VELIKO AMPAK ZA 7 M PA JE MALCE VEČ. POSEBEJ ZA MENE, KI MAM BORE MALO KEŠA. PA ŠE PRED LETOM DNI SEM IMELA NEKAJ MALEGA Z ŠTUD. SERVISA IN SO PO KONTROLI PODATKOV UGOTOVILI TELE PENEZEKE. PADLA SEM V VIŠJI RAZRED IN SO MI LEPO SKINILI ZA NAZAJ. MOJAMURA, TI JIM LEPO JAVI, SAJ BO DRUGAČE TREBA PEJNEZE VRNIT. LP Z PREKMURJA
|
|
|
|
RE: otroški dodatek in vrtec 28.11.2007 22:53:50
|
|
|
|
Tasika
|
Klarika, zahtevaj vpogled v tvojo vlogo v pisotnosti direktorice. Če je označeno da je otrok doma, ti morajo za nazaj nakazati razliko. Ne pusti se odpraviti z ustnim odgovorom.
|
|
RE: otroški dodatek in vrtec 29.11.2007 10:16:57
|
|
|
|
Nončika
|
Tasika, problem je v tem, da nisem izpolnjevala vloge. ko sem javila spremembo mi je veljala stara vloga,ampak mi je referent izdal odloćbo za eno leto, to se pravi do naslednjega maja-aprila. brez nove vloge, zadnjo vlogo sem dala avgusta 2006. sprva mi je govoro, da mi da samo za razliko do avgusta, nato pa da za 1 leto. sem mislila, da je pogledal ta staro vlogo in podatke preveril. ker ni mus, da gre otrok v vrtec, če se mama zaposli. zdaj sem pa podpisala neko izjavo, da je otrok doma in ni vključen v varstvo. in spet nisem izpolnjevala vloge. na ta zadnji vlogi pa vem, da resnično piše, da otrok ni vključen v vrtec. naša prelepa birokracija. sama delam z ljudmi in moram stati za svojimi napakami, v kolikor jih storim. lp
|
|
|
|
RE: otroški dodatek in vrtec 29.11.2007 12:46:45
|
|
|
|
Tasika
|
Verjetno na tisti odločbi, ki si jo dobila ko si po telefonu javila podatke, res piše da je otrok v vrtcu, pa čeprav tega nisi sporočila. Šment, ker ne beremo odločb!
|
| Stran: [1] |
in najlepše od teh je?ErinKristin (
61%)
Kerstin (
15%)
Tristin (
24%)
Število vseh glasov: 249Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!