|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški dodatek
21.2.2006 13:57:13   
tasika12
Iz CSD ja sem dobila dopis da moram do konca februarja ponovno vložiti vlogo za otroški dodatek s podatki za leto 2004. Te podatke sem navedla že lani. Kakšne podatke naj navedem, glede na to da so podatke trenutno spremenjeni - porodniška se mi je iztekla in sem trnutno za zavodu za zaposlovanje, s partnerjem katere dohodke sem navajala lani pa sva  se razšla  - a je potrebno njegove podatke o plači za leto 2004 tudi potemtakem navajt? Ali mora biti zato urejena preživnina? Moram navest podatke moje plače iz leta 2004 ko sem imela dohodek, kljub temu da ga sedaj nimam?
Hvala za vaše odgovore.
Tašika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.2.2006 14:10:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tasika12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otroški dodatek
21.2.2006 18:24:53   
lelaval
Če si na zavodu - nesi čimprej potrdilo - to je bolje zate, ker potem dobiš najvišje otroške. Navedi tudi, da sta se razšla (če še nimajo tega podatka), da ti ne bojo njegovih dohodkov zraven upoštevali.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2006 19:13:56   
Max-Mara
Tisti, ki vlagamo v januarju, februarju in marcu navajamo podatke iz predpreteklega leta, torej iz leta 2004, tudi, ce si jih lani navedla.... pa jih zihr nisi za leto 2004, ampak za 2003! Razen, ce se je otrok rodil v mesecih jan., feb., mar. in se ti pravica prizna za nazaj, pa si navajala tudi za leto 2004!

Ce sta se pa s partnerjem razsla, pa mors prinest s seboj sklep o ureditvi prezivnine na sodiscu!

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2006 23:55:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Če si na zavodu - nesi čimprej potrdilo - to je bolje zate, ker potem dobiš najvišje otroške. Navedi tudi, da sta se razšla (če še nimajo tega podatka), da ti ne bojo njegovih dohodkov zraven upoštevali.

Kaj pa če si s partnerjem skupaj? Velja isto?
Jaz sem namreč že 5 mesecev na zavodu, pa tega nisem vedelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
22.2.2006 11:33:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?