|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški dodatek
28.3.2007 19:51:15   
mala
Mene zanima samo, če dobiš kakšno obvestilo, da moraš ponovno oddati otroški dodatek?Na odločbi mi sicer piše da velja do 30.4.-se pravi lahko oddam do tega datumauser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški dodatek
28.3.2007 19:53:33   
Anonimen
Ja do 30.4. moraš oddati novo vlogo in dobiš prej obvestilo.

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2007 20:01:54   
mala
najlepša hvala čipkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2007 22:21:28   
sazi
Kolikor vem, je potrebno vlogo za podaljšanje upravičenosti do otroškega dodatka oddati v mesecu pred mesecem, ko stara odločba poteče. Torej, če ti poteče 30.4. moraš novo vlogo oddati v marcu.
Imam podoben primer - imela odločbo 31.1 in sem morala dati novo vlogo v decembru. Tako je pisalo tudi v obvestilu, ki so mi ga poslali, je pa res da NE POŠILJAJO vsi CSD-ji teh obvestil.

Jaz ti svetujem, da čimprej izpolniš obrazce in jih oddaš še pred tem vikendom!!!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2007 7:29:00   
mala
hvala sazi-bom šla preverit na CSD pa še obrazce bom izpolnila za vsak slučajuser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2007 9:34:04   
Urška//
kolikor jaz vem oddaš tisti mesec ko ti poteče in tudi meni velja odločba do 30.4, zato bom novo nesla v aprilu

je moja kolegica prejšnji mesec vlagala en mesec prej, pa so rekli da je prehitro in so ji zavrnili vlogo in je potem mogla čez teden dni novo prinestuser posted image

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2007 10:02:05   
Putka
Meni je veljala do marca, obvestilo sem dobila pa nekje februarja. Oddati sem morala do 30.marca, zadnje izplačilo pa bo sredi aprila.
Smo dobili zavrnjeno, ker za 8,4EUR presegamo povprečni dohodek na članauser posted image .
Ampak čakamo na novega člana v maju, tako da bomo potem spet pod 100%.user posted image

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2007 11:06:44   
mala
joj punce zdej sm pa čist zmedenauser posted image , ja jest res upam, da se lahko odda do konca aprila, ker to je do zdej mož delal in nimam pojma kaj vse je treba sploh napisatuser posted image no naj še kakšna odgovori-sej če ne bom šla pa jutri na CSD...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2007 22:12:46   
sazi
mala, očitno smo te res precej zmedle
kolikor se spomnim, sem res dobila obvestilo v decembru, ampak spodaj ti pa "nalepim" nekaj, kar sme našla na strani od CSD Šiška, kjer je razloženo vse v zvezi z otroškimi dodatki:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp

Primer: mati 16.5.2005 prvič vloži vlogo za priznanje pravice do otroškega dodatka za svojo 12-letno hčer.

Pravica se ji prizna (seveda ob izpolnjevanju zakonsko določenih pogojev) od 1.6.2005 do 31.5.2006. Novo vlogo mora vložiti v mesecu, v katere se izteče pravica do otroškega dodatka, torej najkasneje do 31.5.2006. Če bo mati vlogo vložila 1.6.2006, ji bo pravica prekinjena in ji bo (v kolikor izpolnjuje pogoje) ponovno priznana s prvim dnem naslednjega meseca, za dobo enega leta, torej od 1.7.2006 do 30.6.2007. V mesecu juniju 2006 pa ne bo upravičena do otroškega dodatka.

Tako da, kokor je prebrati, bo v redu, če oddaš do konca aprila.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2007 7:30:31   
mala
hvala saziuser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

prebivališče
s1o2

mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja hvala za pomoč

na svoj naslov (50%)

na naslov parterja (48%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!