Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški dodatek- za katero leto? 7.3.2007 10:16:41
|
|
|
|
M81
|
Malo dlje je trajalo.Jaz moram tudi oddati otroski dodatek konec meseca.Na socialni so mi rekli,da naj vpisem za leto 2005.Upam,da sem ti kaj pomagala.
|
|
RE: otroški dodatek- za katero leto? 8.3.2007 23:07:00
|
|
|
|
lily975
|
jaz sem lani prvič uveljavljala otroški dodatek v mesecu maju, pa sem pisala podatke za leto 2005.Letos pa mi potečejo konec marca ,pa sem bila v dilemi katere podatke napisat, pa so mi rekli na centru , da zopet za leto 2005. A se ktera spozna na te zadeve, men je mal čudn , da moram 2 -krat dat iste podatke???
|
|
|
|
RE: otroški dodatek- za katero leto? 8.3.2007 23:15:10
|
|
|
|
žmož
|
Če vlagaš prošnjo za otr.dodatek v mesecu jan, feb in marcu daš podatke za predpreteklo leto-v tem primeru za leto 2005. Piše ti tudi v navodilih za izpopolnjevanje obrazca.
|
|
|
|
RE: otroški dodatek- za katero leto? 8.3.2007 23:19:23
|
|
|
|
eya
|
Tako kot je žmož napisala. Lahko pa počakate do aprila in potem vpišete podatke za 2006, ampak boste 1 mesec brez dodatka.
|
|
RE: otroški dodatek- za katero leto? 10.3.2007 11:02:56
|
|
|
|
Putka
|
Če ti poteče v maju, zakaj potem zdaj izpolnjuješ? Prav tako dobiš s CSD dopis, v katerem ti piše:.. s tem in tem mesecev vam poteče pravica za OD, vlogo oddati najkasneje do... A si to že dobila po 10-ih mesecih? Razen če si OD za nazaj uveljavljala, kar pri novorojenčku lahko.
|
|
|
|
RE: otroški dodatek- za katero leto? 10.3.2007 11:37:07
|
|
|
|
mily
|
A ne dobite nič obvestila od socialne tisti mesec ko morete vnesti vlogo? Jaz dobim vsako leto, čeprav si ponavadi že takoj januarja napišem to v kolendar, da je pozabim. Naša je novemberka in vlogo oddajam oktobra. Oddam jo pa za preteklo leto. Zdej če pa moraš oddat na začetku leta, pa verjetno res za predpreteklo leto, saj še nimaš odločbe za dohodnino od preteklega leta. Sej se vpišejo podatki od dohodnine notri a ne? Mi je pa zdele tole čist iz glave padl.
|
|
RE: otroški dodatek- za katero leto? 10.3.2007 13:17:21
|
|
|
|
M81
|
ja prav imas Mily,noter se vpisejo podatki od dohodnine, zato mi ki oddamo v mesecu marcu ne moremo vpisat za leto 2005 ker se nismo dobili dohodnine nazaj(oz. se se sploh ni oddala).
|
|
RE: otroški dodatek- za katero leto? 11.3.2007 14:12:47
|
|
|
|
lily975
|
pozdrav!Pr men je mal zakompliciran: sem lani konc aprila rodila zato sem dala za otroške v mesecu maju. Priznali so mi jih od 1.aprila 2006 pa do 31.marca 2007.Ker pa sem lani oddala maja sem morala dati podatke za leto 2005, tak so mi rekli na centru.Sedaj sem dobila obvestilo , da jih moram vložiti do konca marca , ker pa nisem vedela ktere podatke naj vpišem sem jih poklicala: pa še tam so bili v zadregi , pol pa je rekla naj napišem podatke za leto 2005 .Mal mi je čudn , da moram 2-krat dati iste podatke!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Osnovne šole Ptujsisi77Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?OŠ Ljudski vrt (
63%)
OŠ Mladika (
12%)
OŠ Breg (
3%)
OŠ Olga Meglič (
12%)
DRUGO (
10%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!