|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški dnevnik - do katerega leta
30.1.2006 16:04:58   
m_m
Tiste ki pišete otroške dnevnike, do katerega leta so narejeni?

Mi imamo do tretjega in me to moti. Ja bi mela tam nekje do petega. Saj gre pa bolj ali manj za slikice od maškar, počitnic, božiča, RD, odtisi nog.

Kak ste / boste skombinirale to? Potem po 3. letu  se otrok že kaj spomni, ampak verjetno bom še delala kake zapiske. Za slikice iz počitnic in maškar ter podobno, pa bi vseeno rada vključila v knjigo. Verjetno bom jaz nalepila dodatne user posted image  

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški dnevnik - do katerega leta
30.1.2006 16:05:30   
m_m
strani

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2006 16:07:59   
* Mateja *
Moja je pa do vstopa v šolo in se mi zdi parav super, sicer je pa do 1 leta ful v podrobnosti za pisat, pol naparej pa je bolj za slike in risbice in pomembne zadeve!!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2006 16:15:29   
Dejča
Do 6. leta in se mi zdi prav fajn - ko ti bo zmanjkalo prostora, pa lahko sama s pomočjo računalnika, neta dodaš stvari, ki te zanimajo. Dandanes je že toliko možnosti, da ne bi smelo biti problema.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2006 13:42:52   
m_m
Sej to tut delam Dejča. Zdaj sem si dodala strani tak da mam do petega leta. Več strani bi že gdo prišlo, tak da bom verjetno dodala strani na koncu knjige v nekem pametnem zaporedju in po sklopih skupaj, pa manjše slike. No zdaj bom imela mir za 4 leta. Z neta bi pa tut kaj potegnila, sam pol ne bi pasalo rzaven, tak da skeniram in dodajam slikce ki so že v knjigi, da je nekak v harmoniji. Je pa knjigica bogato ilustrirana tak da mam kar precej izbire.

žZanimalo me je samo za kako dolgo so druge knjige. Ta je To sem jaz (0-3), uredništo Mame, založba Peodoma. Ktere mate pa ve?

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2006 16:30:31   
2ursae
m_m, jaz imam tudi knjigo To sem jaz. Se mi zdi čisto ok, sam za moj okus je treba mal preveč pisat pa premal placa za fotke je. Pa itak sem polovico obiskov pozabla prosit, naj Anžetu kaj napišejo, če sem se pa spomnila, mi jih je bilo pa sitno morit s tem. Pa tuhtanje, kateri pevci so bili v 2005 popularni - itak je zdaj z glasbo tako, da se uspešnice čez eno leto nihče več ne spomni user posted image

Pa sem naredila svojo knjigico. Pač, nekaj simpl, ker preveč ustvarjalna nisem in tud cajta nimam dosti, da bi se lahko do onemoglosti ukvarjala z oblikovanjem. Kupla sem en luškan fascikel in luknjač pa papirje različnih barv. Omislila sem si razne rubrike, npr.: Veliki in mali dogodki (pa sem tja nalepila slikce od odhoda iz porodnišnice, prvega sprehoda, krsta, prvega Božiča...) , Moj vsakdan (slikce malega pri igri, s čim se rad igra, kaj počneva ...), Rastem (slikce pri različnih starostih), Jaz in moja družina (slikce z nama, babico, dedkom, teto ..) ... in k vsaki fotki sem nekaj napisala. Vsaka rubrika ima svojo barvo, tko da papirje lahko dokupujem in če se zmislim kakšno novo rubriko, kupim papirje nove barve.
Ni ne-vem-kaj ampak men lepo funkcionira in se je že kar luštno nabralo user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2006 23:19:13   
m_m
2ursae men je pa ta knjiga kar všeč. Je res veliko pisarije, ampak mal se potrudiš, pol maš pa čez čas lep spomin. Slikce ravno zdaj not dajem dodatne, ker se tut me zni mal premal prostora ali pa dam kar dve pomanjšani pokončni na prostor za eno ležečo. Ampak to bo sam za glavne in pomembne fotke, ostale bojo pa itak v albumu. Ga bom za prvo leto uredila, ne vem pa še po kakem načelu. Bojo tudi tematski sklopi.  

Tale tvoj fascikel mi je pa že všeč, že ko si ga sam opisala user posted image  lepo ga urejaj in veliko domišljije. Meni se ni dalo z začetka nove knjigice delat, ker sem precej pikolovska in bi trajalo urejanje kak mesec. Sem kupla eno ki mi je bila najbolj všeč, zdaj jo pa dopolnjujem. Sej niti ne vem kak bi bilo, če bo kdaj, še za kakega drugega pamža, če že zdaj toliko časa zabušim za ta dnevnik user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!