Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 15.2.2010 17:31:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
Pozdravljena, a ti je mogoče P dala kakšno napotnico? Mi imamo diagnozo atopični dermatitis in smo napoteni k alergologu in sicer dr. Ljubica Deisinger na Debelem Rtiču; mi je pa danes tudi prijateljica povedala, da je zelo, zelo zadovoljna z njo. A že veš od česa ima? Alergija na kej? Jz čakam datum na pregled.
|
|
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 15.2.2010 17:50:54
|
|
|
|
momacus
|
ja imam napotnico od P za dermatologa. pri alergologu smo že bli, pa ima diagnozo atopični dermatitis (pozitivni na jajce) in diseboroični dermatitis. vse skupaj je ena grda žival , nikakor da se je znebimo :(
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 15.2.2010 17:53:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
aja, no, v novem ZD tam pri gasilcih je ena zelo fajn dermatologinja; mi smo bli pri njej lani, je full prijazna in če nima naročenih te takoj vzame; bom pogledala, če imam še kje njeno telefonsko številko
|
|
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 16.2.2010 11:27:44
|
|
|
|
momacus
|
a to je tista Nastja....sm pozabila priimek
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 16.2.2010 14:48:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus a to je tista Nastja....sm pozabila priimek ja, Nastja in še nekaj; ma ne najdem niti listka niti našega izvida-kopijo; ma sem smotana, res s kje si ti? Iz KP? pokliči na 05/ 6647 100 pa ti bojo une tetke povedale številko
|
|
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 16.2.2010 16:39:25
|
|
|
|
momacus
|
mi smo Izolani ja aj bom poklicala in vprašala če imajo kaj izkušenj z dojenčki in temi rečmi. je bla pri tej dohtarci moja sestra in ji je pomagala
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?